Jefferson Airplane - White Rabbit parçasını mutlaka Teknoloji Forum ailesi içerisinde bilenler olacaktır diye tahmin ediyorum
müziği dinlediğiniz vakit ilk başta "ben bunu dinledim ama nerede dinledim tam olarak hatırlayamıyorum" diyebilirsiniz. 
İşin absürt yanı ben de bir filmde duydum fakat hiçbir film aklıma gelmiyorNedense Kill Bill tarzında kült bir filmde duymuştum gibi geliyor.![]()
İşin absürt yanı ben de bir filmde duydum fakat hiçbir film aklıma gelmiyorşarkıyı filmlerden iyi biliyorum ama
![]()
Bakalım yorumlara illaki birileri gelirbu arada biraz baktımda matrix 4 filminde sound almış parça, ben matrix 1 izledim sadece onu seviyorum
![]()
Kapitalizm en güzel film sektöründe ilerliyor. Matrix filminin senaryosu, yönetmenliği, set arkası vs. her şeyi ile muhteşemdi.4'ten o kadar tiksindim ki filmin bir an önce bitmesi için dua etmiştim, hiç bir şeye dikkat etmedim.![]()
Kapitalizm en güzel film sektöründe ilerliyor. Matrix filminin senaryosu, yönetmenliği, set arkası vs. her şeyi ile muhteşemdi.
Gel gelelim diğer seriler aynı değil. Ben 2 ve 3 izledim. Zorlaya zorlaya izledim. Baktılar ilk film tuttu, elimizde de genç yakışıklı bir adam hem bu kazansın hem de piyasanın adını koyalım dediler başladılar çekmeye.
O değil de; kırmızı mı? mavi mi?![]()
Ne metriki lan, bunlar benim tansiyon haplarımMatrix 1-2-3 her zaman Top 10'dadır benim için, yerini kimse de değiştiremez.
Tabi ki de mavi.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.