Web Analytics

Tema düzenleyici

İstanbul Büyükçekmece'de enteresan bir hırsızlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 186

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
Samsung
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Önyargılı olmak istemiyorum ama dışarıda görsem potansiyelleri zaten var derim. Bir de insanlara bu tarz şeyleri yaptıracak olan etkenler uyu*şturucu ve ku*mar bağımlılığı. Youtube'da bazen denk geliyorum bağımsız yaşam derneğine ve izlediğim hayatlar karşısında şok oluyorum.

İstanbul'da birisi annesinin kafasını ke*sip aşağı atmıştı, o eleman uyu*şturucu yüzünden yapmış tanıyamamış annesini ve 2 gün sonra kendine geldiğinde annem nerede? Neden hiç gelmiyor yanıma diye ağlamaya başlamış. Keza ku*mar bağımlılığıda illet.

Arkadaşlar bu arada rica ediyorum lütfen bu tarz şeylerden uzak durun, tek bağımlılığıız teknoloji forum olsun; gerisi boş.

Konu sahibi
Önyargılı olmak istemiyorum ama dışarıda görsem potansiyelleri zaten var derim. Bir de insanlara bu tarz şeyleri yaptıracak olan etkenler uyu*şturucu ve ku*mar bağımlılığı. Youtube'da bazen denk geliyorum bağımsız yaşam derneğine ve izlediğim hayatlar karşısında şok oluyorum.

İstanbul'da birisi annesinin kafasını ke*sip aşağı atmıştı, o eleman uyu*şturucu yüzünden yapmış tanıyamamış annesini ve 2 gün sonra kendine geldiğinde annem nerede? Neden hiç gelmiyor yanıma diye ağlamaya başlamış. Keza ku*mar bağımlılığıda illet.

Hocam bunlar ayrı kafalar. Çok arkadaşım vardı uyu*şturucu kullanan, hiç birisi de kamu malına zarar vermemiştir. Kendi kendilerine içerlerdi otururlardı.

Arkadaşlar bu arada rica ediyorum lütfen bu tarz şeylerden uzak durun, tek bağımlılığıız teknoloji forum olsun; gerisi boş.

Bu arada iyi reklam yaptın hocam. 🫡🤭

Yalan yok çevremde hiç olmadı o tarz madde kullanan veya diğer bağımlılığı olan. Bizler genelde askerden çarşı iznine çıkmış adamlar gibi gider fifa 24 oynarız :D

Reklam yapmayı sizden öğrendim :D

Aslında bu adamları yakalayacaksın ve o kabloları yedireceksin tek tek.
Abi benim farklı yöntemlerim var ama yazdıklarım ağır suç ve teşvik olabilir, o yüzden susayım :)

Konu sahibi
Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri