Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Çözüldü IPS mi? TN mi? VA mı? Hangisini almalıyım?

Osman Jr.

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 3
Çözüm 0
@Osman Jr.
Arkadaşlar selamlar. Sistemime güzel bir monitör almak istiyorum. Monitörü en son çıkan oyunlar ve güzel çözünürlüklerle film ve dizi izlemek için almak istiyorum. Ayrıca çok fazla fpa oyun oynuyorum. Fakat şu panel olayları falan kafamı karıştırdı.

Söylediğim şeyleri yerine getirebilen panel hangisidir? IPS mi? TN mi? VA mı? Adam akıllı anlatacak biri var mı?

IPS artık günümüzdeki en ideal panel oldu diyebilirim. TN panel falan boş verin girmeyin hiç. VA panel ise curved düşünüyorsanız alırsınız ama ben tavsiye etmiyorum.

Çözüm
Renk doğruluğu ve görüş açısı bağlamında tercih edilecek panel türü net IPS'tir hocam. TN, VA falan bunlara hiç bakmayın bile derim Loutermilch hocamın da dediği gibi. Sizin kullanım amacınıza en uygun panel IPS.

IPS panel tercih sebebidir.

Arkadaşlar selamlar. Sistemime güzel bir monitör almak istiyorum. Monitörü en son çıkan oyunlar ve güzel çözünürlüklerle film ve dizi izlemek için almak istiyorum. Ayrıca çok fazla fpa oyun oynuyorum. Fakat şu panel olayları falan kafamı karıştırdı.

Söylediğim şeyleri yerine getirebilen panel hangisidir? IPS mi? TN mi? VA mı? Adam akıllı anlatacak biri var mı?
FPS oyunları ağırlıklı oynuyorsan TN bir çok tn panel markasına göre ips kadar renk veriyor.
Hikayeli oyunlar oynuyorsan gündelikte kullanıyorsan oled ips 2k 4k alabilirsin VA ips tn arası bir panel en hızlısı yine de TN hala bana göre.
Hala LAN turnuvaların da TN kullanılıyor.

Yarımlarınız için teşekkürler. Biraz teknoloji kıtlığım vardır. Abuk subuk sorular görürseniz yadırgamayın benı. 🥹

Konuyu Kimler Okuyor

Geri