Web Analytics

Tema düzenleyici

iPhone Pil Değişimi Garantiye Giriyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 204

Furkan

TFC Üye
Tepki Skoru
83
1/3
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar,

iPhone’umun pili son zamanlarda hızla tükenmeye başladı ve değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Ancak cihazım hâlâ garanti kapsamında ve pil değişiminin garantiye dahil olup olmadığını merak ediyorum. Eğer pilde bir sorun varsa, garanti kapsamında ücretsiz olarak değiştirebilir miyim? Yoksa pil değişimi için ekstra bir ücret ödemem mi gerekecek? Deneyimi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler!

Çözüm
Eğer pil sağlığı %80'in altına düşmüşse ve 500 pil döngüsünü geçmediyse garanti kapsamına giriyor. Anormal bir düşüş olduğunu düşünüyorsanız yetkili servise gösterin, testleri yapılır muhtemelen, bir sorun varsa değiştirirler.
Eğer pil sağlığı %80'in altına düşmüşse ve 500 pil döngüsünü geçmediyse garanti kapsamına giriyor. Anormal bir düşüş olduğunu düşünüyorsanız yetkili servise gösterin, testleri yapılır muhtemelen, bir sorun varsa değiştirirler.

Çözüm
500 defa pil döngüsünü nereden görebilirim? Cihazım iPhone 13, 500 olması saçma geldi biraz bana. Eğer böyle bir madde varsa şartlarında.

Ayarlar > Pil bölümüne gidin, sonra Pil Sağlığı ve Şarj Etme'ye dokunun. iPhone; pilinizin kapasitesi, en yüksek performansı ve pilinizin servise gösterilmesi gerekip gerekmediği ile ilgili bilgiler görüntüler.

Cihazın garantisi bitmediyse garanti kapsamına girer. Memnun değilim dersin değiştirirler. Garanti süresi bittiyse girmez. Eğer bittiyse ve pil değiştirmek zorundaysan DEJI markasını öneririm, uzun zaman kullandım çok memnun kaldım.

500 defa pil döngüsünü nereden görebilirim? Cihazım iPhone 13, 500 olması saçma geldi biraz bana. Eğer böyle bir madde varsa şartlarında.
Apple Destek uygulamasından temsilciyle görüşünce onlar söylüyor diye biliyorum. Pil performansını da kontrol ediyor kendileri.

Konu sahibi
Ayarlar > Pil bölümüne gidin, sonra Pil Sağlığı ve Şarj Etme'ye dokunun. iPhone; pilinizin kapasitesi, en yüksek performansı ve pilinizin servise gösterilmesi gerekip gerekmediği ile ilgili bilgiler görüntüler.
Hocam maalesef pil döngüsünü iPhone 13 göstermiyor bu özellik iPhone 15 cihazımda vardı.

Apple Destek uygulamasından temsilciyle görüşünce onlar söylüyor diye biliyorum. Pil performansını da kontrol ediyor kendileri.
Teşekkür ederim Apple müşteri hizmetlerini ben yarın sabah arayayım. Nisanur hanım sizin cevabınızı çözüldü olarak işaretliyorum.

Hocam maalesef pil döngüsünü iPhone 13 göstermiyor bu özellik iPhone 15 cihazımda vardı.

Teşekkür ederim Apple müşteri hizmetlerini ben yarın sabah arayayım. Nisanur hanım sizin cevabınızı çözüldü olarak işaretliyorum.

6S'de bile yazıyordu. Nasıl göstermiyor 13'de?

Eskiden pil döngüsü sınırı olayı yoktu. Sağlık %80 altına düştüğü zaman direkt değiştiriyorlardı. Sonradan çok suistimal edilince politikalarını değiştirdiler maalesef :/

Konu sahibi
6S'de bile yazıyordu. Nasıl göstermiyor 13'de?

Vallahi göstermiyor hocam, 18.2 kullanıyorum yok.

Eskiden pil döngüsü sınırı olayı yoktu. Sağlık %80 altına düştüğü zaman direkt değiştiriyorlardı. Sonradan çok suistimal edilince politikalarını değiştirdiler maalesef :/
Bakalım yarın bir konuşayım destek ile ne diyecekler.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri