Yüklemez olaydım, tasarım pil geçişler kullanım vs hepsi berbat bir hal aldı toparlayabildiğim kadar ayarları optımıze edip güncelleyerek toparladım ancak nafile.
Iphone 11 kullanıyorum. IOS 26 developer beta ilk çıktığı gün yükledim ve hiçbir sorun yaşamadım.
Bu konuda faklı telefonlardan eleştiriler oldukça fazla olduğu görülüyor.
Aslında sadece memnun olmayanlar bu konuyu dile getirdiği için bu tür yorumlar fazla olabilir mi?
Ios sonrasında nasıl Android'e ısınabilirim kafamda çözsemTasarımsal olarak bir şey yapmaya calıstırlar ama olmadı cihazım ıphone 15, telefon yavasladı, pil sürem değişti, ekrandaki efektler çok kötü. Glass vs dediler ama ben beğenmedim.
Aslında bu duruma alışığız, apple bunu her köklü güncellemede bilerek yapıyor, mesela benim cihazımı değiştirme ya da yenileme fikrim yoktu ama artık var![]()
Ben denedim 3 gün zor durdum geri ıosIos sonrasında nasıl Android'e ısınabilirim kafamda çözsem![]()
Çok zor değilIos sonrasında nasıl Android'e ısınabilirim kafamda çözsem![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.