Web Analytics

Tema düzenleyici

Sohbet IOS 26 bana göre tam bir rezalet!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 77
  • Etiketler Etiketler
    ios
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,837
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Yüklemez olaydım, tasarım pil geçişler kullanım vs hepsi berbat bir hal aldı toparlayabildiğim kadar ayarları optımıze edip güncelleyerek toparladım ancak nafile.

Iphone 11 kullanıyorum. IOS 26 developer beta ilk çıktığı gün yükledim ve hiçbir sorun yaşamadım.
Bu konuda faklı telefonlardan eleştiriler oldukça fazla olduğu görülüyor.
Aslında sadece memnun olmayanlar bu konuyu dile getirdiği için bu tür yorumlar fazla olabilir mi?

Konu sahibi
Iphone 11 kullanıyorum. IOS 26 developer beta ilk çıktığı gün yükledim ve hiçbir sorun yaşamadım.
Bu konuda faklı telefonlardan eleştiriler oldukça fazla olduğu görülüyor.
Aslında sadece memnun olmayanlar bu konuyu dile getirdiği için bu tür yorumlar fazla olabilir mi?

Tasarımsal olarak bir şey yapmaya calıstırlar ama olmadı cihazım ıphone 15, telefon yavasladı, pil sürem değişti, ekrandaki efektler çok kötü. Glass vs dediler ama ben beğenmedim.

Aslında bu duruma alışığız, apple bunu her köklü güncellemede bilerek yapıyor, mesela benim cihazımı değiştirme ya da yenileme fikrim yoktu ama artık var :)

Tasarımsal olarak bir şey yapmaya calıstırlar ama olmadı cihazım ıphone 15, telefon yavasladı, pil sürem değişti, ekrandaki efektler çok kötü. Glass vs dediler ama ben beğenmedim.

Aslında bu duruma alışığız, apple bunu her köklü güncellemede bilerek yapıyor, mesela benim cihazımı değiştirme ya da yenileme fikrim yoktu ama artık var :)
Ios sonrasında nasıl Android'e ısınabilirim kafamda çözsem 😅

Konu sahibi
iOS26 bana göre güzel bir tasarım olmuş. Her ne kadar piyasada beğenilmediği yönünde bir algı varsa da bana göre XenScript 'in de dediği gibi, beğenenler bir şey yazmadığı için beğenmeyenleri yorumunu görüp ona göre yorum yapılıyor.

Pil konusu Apple'in zaten genel bir sorunu. En güncel aldığın cihazı dahil 1-1.5 gün süre seni götürüyor. Fakat bizim burada atladığımız nokta ve güncelleme de sorun bulduğumuz nokta şu;

Bütün firmalar gibi her güncellemede cihaz planlı eskitmeye gidiyor batarya konusunda.
Güncel kullanımdan pilin ömrünün bitmesi % olarak aşağılara düşmesi bizi gün sonunda sanki güncelleme bu duruma getirmiş gibi algılanıyor.

Fakat planlı eskitme her telefonda olduğu gibi maalesef Apple üzerinde de mevcut. Aktif olarak bu güncellemeyi kullandıktan sonra bir çok kişi pil sorununu unutuyor ve ne hikmetse hiç böyle bir problem olmamış gibi davranılıyor. Bu bana göre tamamen algı ile alakalı.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri