Web Analytics

Tema düzenleyici

iOS 18 (Beta) Bildirim Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kreathex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Kreathex

TFC Üye
Tepki Skoru
290
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
macOS
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar merhaba,

Telefonumu iOS 18 Betaya güncelledim.

Güncelledikten sonra hiç bir bildirimi kilit ekranımda göremiyorum. (Whatsapp, instagram, mail vb.)

Konu hakkında bilgisi veya çözümü olan var mıdır?

Çözüm
Kararlı bir sürüm olmadığı için muhtemelen birçok hata yaşayabilirsiniz keşke geçmeseydiniz. Bu arada betadan çıkabiliyor musunuz?
Betadan çıkabiliyorum. Bu arada sorunu çözdüm.

Herhangi bir uygulamanın bildirim ayarlarına girip önizleme gösteri açıyoruz sonra kapatıyoruz. En son olarakta kendi kullandığımız ayara getiriyoruz ve sorun çözülüyor. En azından bende böyle oldu.
Beta daha önce kurmadım fakat Ufuk abinin bu konuda bilgisi olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Telefonumu iOS 18 Betaya güncelledim.

Güncelledikten sonra hiç bir bildirimi kilit ekranımda göremiyorum. (Whatsapp, instagram, mail vb.)

Konu hakkında bilgisi veya çözümü olan var mıdır?
Kararlı bir sürüm olmadığı için muhtemelen birçok hata yaşayabilirsiniz keşke geçmeseydiniz. Bu arada betadan çıkabiliyor musunuz?

Konu sahibi

Herhangi bir uygulamanın bildirim ayarlarına girip önizleme gösteri açıyoruz sonra kapatıyoruz. En son olarakta kendi kullandığımız ayara getiriyoruz ve sorun çözülüyor. En azından bende böyle oldu.

Çözüm

Çözüm olarak işaretleyin hocam :)

Beta sürümleri üzerinde bu tarz sorunlar ile karşılaşmak gayet normal. Hele ki iOS tarafında Beta kullanmak pek iyi bir durum değil bilginize.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri