Web Analytics

Tema düzenleyici

İnternet Gerektirmeyen Oyunlar PC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 397
Alternatif olarak ben de biraz katkı sunayım: Bi' ton reklam yüzünden doğru dürüst oynayamadığınız android tabanlı ücretsiz oyunlardan gına geldiyse 90'lı yılların eğlence kültüründen geliyorsanız, atari salonlarında oynamaya doyamadığımız Aracade oyunlarını genel emülatör olan Retroarch uygulamasına kurup oynamak isteyebilirsiniz. PC sürümü olan Retroarch'ı indirin, uygulama üzerinden aracade ROM'ları çalıştıran fbneo_libretro indirin. Sonra RetroArch system BIOS dosyalarını indirin. Sıkıştırılmış dosyaları Retroarch dizini içerisindeki system klasörüne ayıklayınız. Retroarch uygulaması arayüzünden çevirimiçi güncelleme ile tüm güncellemeleri hiç birini atlmadan yaparsınız. Gerekli oyunlar için ise arama motoruna "Aracade ROM" olarak aratırsanız. İnternette bulduğunuz oyunlar sıkıştırılmış dosya biçimindedir. beğenkiklerinizi oluşturacağınız ROM klasörü içine sıkıştırılmış dosya olarak atınız. Uygulama üzerinden açıp oynayabilirsiniz. Retroarch'ın bir sürü özelliği var. İnternet üzerinden arkadaşınızla karşılıklı oynanabiliyormuş, denemedim.

Retroarch, sadece Aracade oyunları değil bir sürü oyun konsollarını da emüle ederek destekler. Android, Linux dağıtımı sürümleri de mevcuttur. Ben sadece Windows 11 yüklü PC'de çalıştırıyorum. İşin orası size kalmış.

Ha bu arada.. Gamepad olmadan keyfi çıkmaz, iyi eğlenceler. :)

Ekli dosyalar

• retroarch_f7j44hn7RP.webp
    retroarch_f7j44hn7RP.webp
    36.3 KB · Görüntüleme: 18
  • retroarch_BsYvuTdQHG.webp
    retroarch_BsYvuTdQHG.webp
    140.3 KB · Görüntüleme: 20
  • retroarch_yBrNVpbxMX.webp
    retroarch_yBrNVpbxMX.webp
    168.1 KB · Görüntüleme: 18
  • retroarch_QXxIjhdthj.webp
    retroarch_QXxIjhdthj.webp
    155.3 KB · Görüntüleme: 16
  • retroarch_4zBex0DLTQ.webp
    retroarch_4zBex0DLTQ.webp
    148.9 KB · Görüntüleme: 19
  • retroarch_PNE5z3WYJl.webp
    retroarch_PNE5z3WYJl.webp
    155.4 KB · Görüntüleme: 19
  • retroarch_apNCbPoAsb.webp
    retroarch_apNCbPoAsb.webp
    101.7 KB · Görüntüleme: 18
  • retroarch_dDJvtwYFHm.webp
    retroarch_dDJvtwYFHm.webp
    129.3 KB · Görüntüleme: 16
  • retroarch_0EaSKoqfG3.webp
    retroarch_0EaSKoqfG3.webp
    148.3 KB · Görüntüleme: 17
  • retroarch_t3eAlZhGHq.webp
    retroarch_t3eAlZhGHq.webp
    121.4 KB · Görüntüleme: 20
  • retroarch_MzcKunlMEQ.webp
    retroarch_MzcKunlMEQ.webp
    153.8 KB · Görüntüleme: 19
  • retroarch_m778KNrFST.webp
    retroarch_m778KNrFST.webp
    126.2 KB · Görüntüleme: 17
  • retroarch_E3rXvb1WMO.webp
    retroarch_E3rXvb1WMO.webp
    162.2 KB · Görüntüleme: 21
  • retroarch_EgOlRUEt7X.webp
    retroarch_EgOlRUEt7X.webp
    197.5 KB · Görüntüleme: 18
  • retroarch_er19zx5n2j.webp
    retroarch_er19zx5n2j.webp
    47.7 KB · Görüntüleme: 17
  • retroarch_1ui1D8fqY8.webp
    retroarch_1ui1D8fqY8.webp
    77.3 KB · Görüntüleme: 18
Jeton gücüyle de olsa Street Hoop'u bitirdim sonunda. Son saniye basketleri harbi sinir bozuyor. 1.2 saniye kala hoop bir üçlük.. at bi' jeton daha, aynı yerden devam et. :)

Ekli dosyalar

• 3-) 2024.Aralık.13.Cuma.19.40.35.webp
    3-) 2024.Aralık.13.Cuma.19.40.35.webp
    180.4 KB · Görüntüleme: 16
  • 4-) 2024.Aralık.13.Cuma.19.40.50.webp
    4-) 2024.Aralık.13.Cuma.19.40.50.webp
    92.3 KB · Görüntüleme: 16
Hocam sisteminiz nedir bilmiyorum ama merak edip torrent ve çeşitli download işlemleri için kullandığım fi tarihinden kalma, Windows 10 64 bit yüklü Acer Aspire ONE AO725 1GHZ AMD C-60 işlemci & Dahili AMD Radeon HD 6290 grafik kartı 4GB DDR3 sistemde denedim Retroarch üzerinde Street Hoop, ve diğerleri gayet akıcı çalışıyor. Takılma, kasma yok.

Ekli dosyalar

• IMG_20241213_204618.webp
    IMG_20241213_204618.webp
    189.8 KB · Görüntüleme: 19
Eski makinelere gün doğdu. İyi ki bakmışım. Yukarıda sistem bilgisini belirttiğim Acer netbook, minibook'ta çalışacağını hiç sanmıyordum.

Sizin sistem donanımı 64 bit. 3 GB RAM, 2+1 GB şekline görülüyor. 1GB bellek modülünü 2 GB ile değiştirin ve 64 bit windows 7 kurarsanız, performansı biraz daha yukarı çekebilirsiniz.

2 aydır çalışan emulatör oyunlarını bir araya topladım, burada paylaşacağım. Dosya boyutu yaklaşık 2GB kadar alan kaplıyor. Uzun zamandır paylaşım yapmadım. Kolay ve pratiklik açısından sizce hangi dosya paylaşım sitesine Upload yapmak doğru olacaktır?

Hocam karışık bir şey olmasın. Geçen paylaştığını yapamadım ben. 🤣
Bu hazır zaten. Bütün ayarları yapılmış kurulumsuz portable şeklinde. rar'dan çıkart, oynamaya başla.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri