Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Merhaba Herkese Selam

ClickMark

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
18
Merhaba, ismim Gökhan. Şu anda 33 yaşındayım ve 4 gün sonra 34 yaşında olacağım. Şu anda pek bilinmeyen bir ayakkabı markasında e-ticaret yöneticisi olarak çalışıyorum. Asıl mesleğim ise SEO uzmanlığıdır. Farklı bir sitede görüp geldim girip sadece kontrol etmek için göz attığımda, sitenin tasarımı ve düzeni beni direkt kendine çekti. Oldukça emek verilmiş bir forum olduğunu gördüm. Yazacak çok şey var ama uzatmaya gerek yok. Kısaca, kayıt olmak istedim. Umarım burada güzel bilgiler öğrenirim ve aynı şekilde bilgi paylaşımı yapabilirim.

Gökhan bey merhabalar, öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ben de Tevfik Kayseri'de yaşıyorum ve 6 ay sonra 36 yaşıma gireceğim.

Siteyi beğenmenize çok sevindim, daha da geliştireceğimiz özellikler var. Geçmiş zamanlarda dental sektöründe eTicaret müdürlüğü yapmıştım, çok uzun yıllar oldu. Şimdi oldukça güç diyorlar eTicaret işi için. Kargo maliyeti, pazar yerlerinin komisyonu vs. satıcıya çok fazla kâr bıraktırmıyormuş eskisi gibi, doğru mu?

Gökhan bey merhabalar, öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ben de Tevfik Kayseri'de yaşıyorum ve 6 ay sonra 36 yaşıma gireceğim.

Siteyi beğenmenize çok sevindim, daha da geliştireceğimiz özellikler var. Geçmiş zamanlarda dental sektöründe eTicaret müdürlüğü yapmıştım, çok uzun yıllar oldu. Şimdi oldukça güç diyorlar eTicaret işi için. Kargo maliyeti, pazar yerlerinin komisyonu vs. satıcıya çok fazla kâr bıraktırmıyormuş eskisi gibi, doğru mu?
malesefki evet pazaryerleri çok fazla kar bırakmıyor. biz önümüzdeki hafta satışa başlıcaz. pazaryerlerini kullanmamızın amacı tamamen marka bilinirliği yükseltmek yoksa pazaryerleri üzerinden e-ticaret yapılmaz

malesefki evet pazaryerleri çok fazla kar bırakmıyor. biz önümüzdeki hafta satışa başlıcaz. pazaryerlerini kullanmamızın amacı tamamen marka bilinirliği yükseltmek yoksa pazaryerleri üzerinden e-ticaret yapılmaz
Çok üzücü bir durum, aklıma eTicaret ile ilgili soru ve/veya sorun gelirse mutlaka sizi etiketleyerek sorarım forumda. Eğer aklınıza gelen bilgi olursa sizin deneyiminizi almayı çok isteriz.

Çok üzücü bir durum, aklıma eTicaret ile ilgili soru ve/veya sorun gelirse mutlaka sizi etiketleyerek sorarım forumda. Eğer aklınıza gelen bilgi olursa sizin deneyiminizi almayı çok isteriz.
bildiğim tüm konularda elimden geldiğince cevap vermek isterim.

6 ay öncesine kadar Sancaktepe'de oturuyordum Beylikdüzü'nü hiç beğenmedim aşırı trafik var ilçe içerisinden çıkmak istemiyorsunuz o kadar yoğun :)

Iş çıkış saatlerinde öyle vallahi. Kıraç'ta çalıştım 5 sene. Beylikdüzü, Büyükçekmece'de 5 sene oturdum. Çok uzak bir yer. Ama özellikle Büyükçekmece'yi çok beğenmiştim. Sessiz sakin bir yer.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri