Web Analytics

Tema düzenleyici

Hayatımız Truman Show Filmi Gibi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 218
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
İPhone
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Biraz önce Truman Show filmini bitirdim, ilk izlediğim yıllar VCD player'a cd takıp izlediğim yıllar idi. Geçmişte izlemiştim fakat şimdi film bana sorgulamama sebep oldu. Jim Carrey başrolde oynadığı bu filmi izleyenler mutlaka olmuştur fakat yeniden izlediğimde ise acaba bizler de Truman Show gibi bir stüdyonun içerisinde miyiz acaba diye sorgulamadan duramıyorum.

Truman Show filmi hakkında çok fazla spoiler vermeyeceğim ama izleyeceğiniz zaman güzel keyif alacağınızdan şüphem yok. Film 98 yılında çekilmesine rağmen oldukça modern ve zekice çekilmiş. Film içerisinde Truman'a kimse tahammül edemiyor, herkes sahte. Düşünsenize Dünya'da kimse size tahammül edemiyor, Herkes yalan söylüyor, yüzünüze gülüyorlar fakat sizlerden nefret ediyorlar.

Bu filmi izledikten sonra belki çok entegreli olmayabilir ama Türk yapımı kısa bir film geldi aklıma, belki izlemişsinizdir. İsmi "Nefesini Tut".

Daha dün izledim şu belgeseli. Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.

Konu sahibi
@Graveworm ben de bu sabah izledim, orada geçiyordu filmin ismi tekrar izleyeyim dedim😀

Valla bana işin sonunda para versinler ben de dururum öyle bir odada. Ama çıplak durmam. Üşütürüm hemen. Ahahahahahah

Valla bana işin sonunda para versinler ben de dururum öyle bir odada. Ama çıplak durmam. Üşütürüm hemen. Ahahahahahah
Bir ara NASA deneylerine katılmayı hayal ediyordum. Sonra baktım dışkılamaya bile izin yoktu. Belki de yanlış biliyorumdur. Üstünden yıllar geçti.
Sonra dedim ki tamam sosyal medyayı, iyi bir bilgisayarı da önüme versen, yatarak bütün kemiklerinin her yerime batmasının verdiği yıkımı 1 milyon dolar da olsa geri getiremeyecek.

Bir ara NASA deneylerine katılmayı hayal ediyordum. Sonra baktım dışkılamaya bile izin yoktu. Belki de yanlış biliyorumdur. Üstünden yıllar geçti.
Sonra dedim ki tamam sosyal medyayı, iyi bir bilgisayarı da önüme versen, yatarak bütün kemiklerinin her yerime batmasının verdiği yıkımı 1 milyon dolar da olsa geri getiremeyecek.

Aynen öyle bir deneyi bende hatırlıyorum. Sadece yatılacaktı falan. O sıkıntı iş ya. Şu yattığım yerde bile 15-20 dakikada bir dönmezsem sırtım ağrıyor. :D

Aynen öyle bir deneyi bende hatırlıyorum. Sadece yatılacaktı falan. O sıkıntı iş ya. Şu yattığım yerde bile 15-20 dakikada bir dönmezsem sırtım ağrıyor. :D
Heh, vallah bende öyle. Hareket abi hareket :)
Hareket etmeyince kondisyon yer çekimine yenik düşüyor. Sosyallik de buna dahil.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri