Çok geçmiş olsun Allah iyiliğini versin hocam sağlık herşeyden daha önemlidir böylesi daha iyi olmuş sorması ayıp neyiniz var ne oldu?İyiyiz teşekkür ederiz @Sercan sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın? Ben de işten ayrılmak zorunda kaldım bazı sağlık sorunlarımdan dolayı ve teknoloji forumu geliştirmeye çalışacağım artık.
Vallahi üzüldüm... bu sizin için büyük sorun patron dikkat edin çok çok geçmiş olsun yenidenTeşekkür ederim @Sercan eksik olma. Alerji sorunum var ve tozlu hiçbir yerde kalamıyorum.
Ben anlıyorum ama umarım bana laf sokmamışındırHayat çok boş gidiyor, tüm hayatım iş ile geçiyor... geçim sıkıntısı çok büyük faturalara çalışıyorum.....
Anlayana....
Yok abi kimseye değilBen anlıyorum ama umarım bana laf sokmamışındır
Maalesef öyle, çok iyi anlıyorum. Giderler haddinden fazla...
Vallahi kardeşim çalıştığım dönemde hiçbir zaman kendime vakit ayıramıyordum.Yok abi kimseye değil![]()
Yemin ederim aynı hayatı yaşıyoruz. O kadar sıkıcı ve berbat geçiyor ki artık boğuluyorum hissiyatı yaşıyorumHayat çok boş gidiyor, tüm hayatım iş ile geçiyor... geçim sıkıntısı çok büyük faturalara çalışıyorum.....
Anlayana....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.