Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Anket Hangi klavye boyutunu tercih ediyorsunuz?

Hangi klavye boyutunu tercih ediyorsunuz?

• %100

Oy: 5 45.5%
  • %95

Oy: 1 9.1%
  • %80

Oy: 0 0.0%
  • %75

• %65

Oy: 2 18.2%
  • %60

• %50

Oy: 0 0.0%
  • %40

• Kullanılan toplam oy
    11

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Arkadaşlar selamlar. Geçen günlerde X'de gezinirken böyle bir görsele denk geldim.

klavye-boyu.png

Ben de TeknolojiForum ailesinin tercihini çok merak ettim açıkçası. Hayatımda hiç oyuncu klavyesi kullanmadım, hep laptop kullandım ve ekstra klavye kullanacağım zaman klasik klavye alırdım. Şimdi ise kendilerini yatakta keyif için kullanıyorum.

Sizler ne kullanıyorsunuz? Ya da hangisini tercih ederdiniz?

Arkadaşlar selamlar. Geçen günlerde X'de gezinirken böyle bir görsele denk geldim.

Ekli dosyayı görüntüle 1322

Ben de TeknolojiForum ailesinin tercihini çok merak ettim açıkçası. Hayatımda hiç oyuncu klavyesi kullanmadım, hep laptop kullandım ve ekstra klavye kullanacağım zaman klasik klavye alırdım. Şimdi ise kendilerini yatakta keyif için kullanıyorum.

Sizler ne kullanıyorsunuz? Ya da hangisini tercih ederdiniz?
Logitech MK295 kullanıyorum. Gayet standart ve az sesli. Mouse Razer Hyperspeed. Mekanik klavye sevmiyorum.

Parmaklar leylek olduğu için büyük tuş seviyorum, dişime göre bulamadığım için almadım, üstüne düşmedim. Tabii birde bilek desteği kısmı da olsa güzel olurdu. Q klavyeyi F gibi kullanma hissiyatı yasayabilirdim.

Ben sanırım %40 oranında klavye tercih ederdim :D şu an kullandığım %60, evde logitech var fakat çok ses çıkarttığından dolayı kullanamıyorum :D

%65 kullanıyorum küçük, rahat, ve en önemlisi oyun oynarken çok rahat oluyor. Zaten bilgisayarı ders ve oyun dışında kullanmadığım için bana yetiyor. Ama bir daha alacak olsam %75 alabilirim.

%75 klavye candır. %100 klavye kullanmayalı uzun zaman oldu. Tuşların %25'i hiçbir zaman işime yaramıyordu zaten, yokluklarını hiç aramıyorum. %60 klavye de kullandım fakat F tuşlarının FN tuşuyla beraber kullanılması olayı çok hoşuma gitmedi.

%75 klavye candır. %100 klavye kullanmayalı uzun zaman oldu. Tuşların %25'i hiçbir zaman işime yaramıyordu zaten, yokluklarını hiç aramıyorum. %60 klavye de kullandım fakat F tuşlarının FN tuşuyla beraber kullanılması olayı çok hoşuma gitmedi.

Ben ona alışabilirim galiba senelerdir laptop kullandığım için. 🤣

60-65 arası tercih ediyorum oyun oynadığım için :D

Genel olarak Logitech K360 ile M705 , başka cihazlara (format&termal temizlik) müdahale etmek için Logitech K400+ ile M185 kullanıyorum.

Her ne kadar %100 kullansamda %40 tercih ederim.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri