Maalesef artık internet üzerinde bu tarz olumsuzluklarla karşılaşmak her geçen gün daha sık hale geliyor. Bugün veya yarın benzer bir durumu bizlerde yaşayabiliriz ki bence daha önce çoğu kişi de yaşamıştır ve bu yüzden bazı sorularım var. Bu süreçle ilgili maddi yükümlülükler hakkında da bilgi verebilir misiniz? Avukat masrafları, dava süreci ve diğer masraflar konusunda çünkü çoğu kişi davaların uzun süre çözümlenememesi ve bu süreçteki oluşacak masraflardan dolayı davacı olmaktan çekiniyor, benzer bir durumla karşılaştığımızda nasıl bir yol izlememiz gerektiğini tecrübelerinize dayanarak biraz bilmek isterim.
Umarım bu tarz olaylar sıklaşmaz genelde daha küçük yaşta ve ailesinden doğru eğitimi alamamış olan insanlar bu tavırda oluyorlar, genelleme yapmak istemiyorum ama bende 20 yaşındayım ama hiçbir zaman ne internet üzerinden ne de farklı bir olayda bir kişiye küfür ettiğimi, hakaret ettiğimi bilmem hele ki benden yaşça büyük birine, zamanında cs 1.6 oynardık yaşça büyük abilerimiz gelir geceleri uzun uzun hayat dersleri verirdi, tavsiyeler alırdık böyle büyüdüm ben, ne demişler "çocuk ailenin aynasıdır", inşallah en kısa sürede adalete kavuşursunuz. @Tevfik
Umarım bu tarz olaylar sıklaşmaz genelde daha küçük yaşta ve ailesinden doğru eğitimi alamamış olan insanlar bu tavırda oluyorlar, genelleme yapmak istemiyorum ama bende 20 yaşındayım ama hiçbir zaman ne internet üzerinden ne de farklı bir olayda bir kişiye küfür ettiğimi, hakaret ettiğimi bilmem hele ki benden yaşça büyük birine, zamanında cs 1.6 oynardık yaşça büyük abilerimiz gelir geceleri uzun uzun hayat dersleri verirdi, tavsiyeler alırdık böyle büyüdüm ben, ne demişler "çocuk ailenin aynasıdır", inşallah en kısa sürede adalete kavuşursunuz. @Tevfik