Web Analytics

Tema düzenleyici

GTA 6 Hakkında Bildiklerimiz ve Beklentileriniz Neler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Niko Bellic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 212

Niko Bellic

TFC Üye
Tepki Skoru
20
Üyelik Yaşı
9 Ay 25 Gün
1/3
Konu sahibi
Selamlar herkese, GTA 6 için resmi duyurular geldikçe heyecan iyice arttı. Şu ana kadar yayınlanan fragman ve sızan bilgiler doğrultusunda oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Harita, karakterler, oynanış mekanikleri veya grafikler konusunda beklentileriniz neler?

Bir de sistem gereksinimleri hakkında tahminleriniz var mı? Mevcut PC veya konsollarımız bu oyunu kaldırabilecek mi dersiniz? 😄

Konu sahibi
Kusursuza yakın bir oyun olacak, oyunun batırıp kötü çıkma ihtimali tamamen sıfır. Kesinlikle mükemmel bir formda çıkacak.
Aynı şeyleri düşünüyorum, umarım bizi yanıltmazlar. Fiyatı hakkında bir bilginiz var mı? GTA serilerini çok seviyorum fakat fiyat olarak Türkiye ekonomisinde bayağı yüksek.

Aynı şeyleri düşünüyorum, umarım bizi yanıltmazlar. Fiyatı hakkında bir bilginiz var mı? GTA serilerini çok seviyorum fakat fiyat olarak Türkiye ekonomisinde bayağı yüksek.
En az $70 olacaktır diye düşünüyorum. $100 olsa bile şaşırmam şahsen, ama olmaz muhtemelen.

Oynayamayacağım için umrumda değil açıkçası. 🤣🤦‍♂️

O zaman siz de benim ustamsınız :D @Graveworm bir gün çok zengin olursam Elon Musk gibi falan bilgisayar sözüm olsun size :D
Ustan olmasam da zengin olursan bana 20gbit internet altyapısı alsan olmaz mı :D
Ya da sen çok zengin ol, ben kağnı arabasından hallice internet altyapımla zenginliğini göreyim, yine mutlu olurum.

Konu sahibi
Ustan olmasam da zengin olursan bana 20gbit internet altyapısı alsan olmaz mı :D
Ya da sen çok zengin ol, ben kağnı arabasından hallice internet altyapımla zenginliğini göreyim, yine mutlu olurum.
Kurduğunuz bu cümle beni çok mutlu etti hocam gönlümden 50gbit geçti. Sizin evi direkt uzaya taşıyıp starlink ile komşu yapcam.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri