Web Analytics

Tema düzenleyici

Google Vids Herkese Açıldı: Yapay Zeka Destekli Video Düzenleme Artık Ücretsiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kreathex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 22

Kreathex

TFC Üye
Tepki Skoru
290
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
macOS
1/3
Konu sahibi

Google’ın Yapay Zekâ Destekli Video Düzenleme Aracı Vids Artık Herkesin Erişimine Açıldı​

Google, yapay zekâ yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Google Vids, artık çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine açıldı. Daha önce yalnızca Google Workspace abonelerine veya yapay zekâ paketine sahip olanlara sunulan araç, şimdi ücretsiz olarak denenebiliyor. Ancak küçük bir ayrıntı var: en yeni yapay zekâ özellikleri bu sürümde yer almıyor.

Vids ile Video Hazırlamak Daha Kolay​

Google Vids, kullanıcıların özellikle sunum ve tanıtım videolarını kısa sürede hazırlamasına yardımcı olmak için geliştirildi. Araç, sahne önerileri, stok görseller ve arka plan müzikleriyle birlikte storyboard oluşturmayı kolaylaştırıyor. Ücretsiz sürümde bazı sınırlamalar olsa da, temel işlevleriyle içerik üretmek mümkün. Yapay zekâ avatarları veya görselden video üretme gibi yeni nesil özellikler ise şimdilik pakete dahil değil.

1756422462287.webp

Sunulan Özellikler​

Yeni güncellemeyle birlikte Vids kullanıcılarına şu imkanlar sunuluyor:
  • 12 farklı hazır avatar üzerinden yazılan metinleri seslendirme,
  • Belirli bir görseli kullanarak 8 saniyelik kısa videolar oluşturma,
  • Sunumlara eklenen kişisel video kayıtlarında duraklamaları ve “ııı” gibi doldurma ifadelerini yapay zekâ ile otomatik temizleme.
Bu özellikler özellikle ürün tanıtımı, eğitim içerikleri ve destek videoları hazırlayan şirketler için büyük avantaj sağlıyor. Google’a göre Vids sayesinde video hazırlama süresi ciddi anlamda kısalacak ve içerik üretiminde hız artacak.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri