Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Çözüldü General Mobile telefonlar nasıl? Tavsiye eder misin?

Sercan

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Herkese selamlar başlıkta sorduğum gibi general mobile telefonları tavsiye eder misin? Nasıl telefonlar? Modelini hatırlamıyorum fakat dayımda bir tane general mobile telefon var telefonu her kullanmaya çalıştığında söyleniyordu, yeni modelleri nasıl çevrenizde kullanan var mı? En iyi yanıtı çözüldü olarak işaretleyecem.

Çözüm
En güncel bilgileri ve şikayetleri şikayetvar da bulabilirsin. Binlerce şikayet vardır. Kullanan arkadaşım vardı benim de. O da hiç memnun değildi. Fazla ısındığından ve çok kastığında şikayetçiydi. Ayrıca sıcak ve soğuk havalarda telefonun kullanılamaz hale geldiğini okumuştum bir yerden.

Tamam belki Android telefonlar biraz kumar gibi olabiliyor, ama paramı hiç GM gibi bir Türk markasına yatırmazdım şahsen.
Çok uzun yıllar önce kullandığım markadır ve kendisi tüm android cihazlardan soğutmuştur beni. 8GB idi sanırım depolama alanı, telefonun kendi içerisindeki uygulamalarda dahi doluyordu depolama alanı.

Güncel olarak pek bilgim yok, şu an telefonları nasıl bilmiyorum. Doğru bilgiyi verecek kişiler mutlaka vardır. Benim general mobile kullanmam ise tamamen kendi hatam. iPhone 4'den geçtim, 6 ay dahi kullanmadan direkt satmıştım telefonu. Ona dair hatırladığım şeyler "yavaşlık ve hafıza alanının devamlı dolu olmasıydı".

En güncel bilgileri ve şikayetleri şikayetvar da bulabilirsin. Binlerce şikayet vardır. Kullanan arkadaşım vardı benim de. O da hiç memnun değildi. Fazla ısındığından ve çok kastığında şikayetçiydi. Ayrıca sıcak ve soğuk havalarda telefonun kullanılamaz hale geldiğini okumuştum bir yerden.

Tamam belki Android telefonlar biraz kumar gibi olabiliyor, ama paramı hiç GM gibi bir Türk markasına yatırmazdım şahsen.

Çözüm
General Mobile G5 bir dönem en çok kullanılan, f/p cihazlarından biriydi. Ama genel anlamda bilindik markalar dışında telefon almayı mantıklı bulmuyorum. Uygun bir telefon için POCO veya HUAWEI gibi markalara şans verilebilir.

Selam, General Mobile telefonlar genelde fiyat/performans odaklı cihazlar oluyor ama yazılım optimizasyonu ve uzun vadeli kullanımda bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Yeni modelleri özellik olarak iyileşmiş olabilir, yine de almayı düşünüyorsan mutlaka kullanıcı yorumlarını ve ihtiyaçlarını değerlendir derim.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri