Web Analytics

Tema düzenleyici

Gamenote 2039BG alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chanson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 223

Chanson

TFC Üye
Tepki Skoru
21
1/3
Konu sahibi
Merhabalar. Yakında bir kulaklık alacağım. Öncelikle önceki deneyimlerden yola çıkarak modüler mikrofonlu bir kulaklık istiyordum. Karşıma bir de kablo problemini de çözen tasarımı güzel duran ve anladığım kadar beğenilen bu modele denk geldim.
Laptop kullanıcısı olduğum için acaba şarjı yokken 3.5mm ile kullanırken duyduğum sesleri mikrofona iletme problemi oluşturur mu diye aklımda dolaşan bir soru da var aslında.
Sizce 1600 TL'ye bu kulaklık alınır mı?

Ben marka takıntısı olan biriyim. Takıntı derken pek bilinmedik markaları konusunda almayı tercih etmem. Havit nedir ne değildir pek bilmiyorum. Aynı fiyat bandında Razer, SS, Corsair, HperX bakılması taraftarıyım.

Gamenote 2039BG, modüler mikrofonlu ve kablo problemini çözen tasarımıyla iyi bir tercih olabilir. 3.5mm ile kullanımda ses aktarımı genellikle sorun yaratmaz, yani şarjı yokken de mikrofona ses iletimi çalışır. 1600 TL'ye fiyat/performans açısından alınabilir.

Biraz yükseltirsen Razer Kraken Lite, JBL Quantum, Corsair, HP Omen, MSI gibi kendilerini müziğe ve oyuna adayan markalardan güzel kulaklıklar alabilirsin.

Konu sahibi
Ben marka takıntısı olan biriyim. Takıntı derken pek bilinmedik markaları konusunda almayı tercih etmem. Havit nedir ne değildir pek bilmiyorum. Aynı fiyat bandında Razer, SS, Corsair, HperX bakılması taraftarıyım.
Yani havitin başka ürünlerini de kullandım. Genel olarak yurtdışında daha çok bilinen bir firma. Dediğim gibi özellikleri hoşuma gitti ama aynı özellikleri gerçekten bilindik markalarda ararsam kulaklıksız kalırım büyük ihtimalle 😁

Yani havitin başka ürünlerini de kullandım. Genel olarak yurtdışında daha çok bilinen bir firma. Dediğim gibi özellikleri hoşuma gitti ama aynı özellikleri gerçekten bilindik markalarda ararsam kulaklıksız kalırım büyük ihtimalle 😁

Özelliklerini ve beklediğin şeyleri yazsana, ben de bakayım, güzel bir şey bulursam atarım hemen.

Konu sahibi
Gamenote 2039BG, modüler mikrofonlu ve kablo problemini çözen tasarımıyla iyi bir tercih olabilir. 3.5mm ile kullanımda ses aktarımı genellikle sorun yaratmaz, yani şarjı yokken de mikrofona ses iletimi çalışır. 1600 TL'ye fiyat/performans açısından alınabilir.
Sorduğum soru yanlış anlaşılmış galiba. Daha bilindik adıyla "echo" yani duyduğum sesin birebir mikrofondan da gitmesi gibi bir sorun yaşar mıyım diye sormuştum.

Konu sahibi
Özelliklerini ve beklediğin şeyleri yazsana, ben de bakayım, güzel bir şey bulursam atarım hemen.
Modüler mikrofon, nispeten iyi bir mikrofon, oyunlarda ses kasabileceğim ve profesyonel olmasa da müzik dinlerken kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum.
Bu kulaklığınsa benim aradıklarımdan artıları "kablolu/kablosuz kullanım, dönebilen kulaklık padleri" gibi özellikler.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri