Web Analytics

Tema düzenleyici

Game of Thrones dizisinin "Dağ"ı Hafþór Júlíus Björnsson 451 kiloluk SSD kaldırdı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 218

TFC

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
1/3
Konu sahibi
Evet arkadaşlar. Game of Thrones dizisine yabancı olanlar ya da bu arkadaşa yabancı olanlar olabilir. Kendisi World Strongest Man yarışmasıyla kariyerine başlamış, Game of Thrones dizisindeki The Mountain (Dağ) karakteriyle de zirveye ulaşmış bir "insan".

2.png
3.png

Kendisi özel bir davet ile Atlanta'da yapılan SC24 (SuperComputin) etkinliğine katılmış ve 996 Pound (451.7 Kilo) ağırlığındaki özel yapım bir SSD barını kaldırarak dünya rekoru kırmış. Bardaki toplam verilerin boyutu ise 283 Petabyte...

1.png

Hem firma, hem de kendisi reklamın dibine vurmuşlar resmen.

Daha 2 gün önce yeğenimle beraber izliyorduk Youtube’da eski videolarını. GOT izlemedim ama bu adamı biliyorum. Sen bitirdin değil mi diziyi?

Konu sahibi
Daha 2 gün önce yeğenimle beraber izliyorduk Youtube’da eski videolarını. GOT izlemedim ama bu adamı biliyorum. Sen bitirdin değil mi diziyi?

Evet. Son sezon hariç izlenmeye değer bir dizi. Son sezonu "olsun da bitsin" mantığıyla çekmişler. Çok fazla eleştiri almışlardı. Hatta şöyle "m*eme" ler dolaşmıştı o sıralarda.

game.webp

O zaman ben de ilk 5 sezounu izleyeyim, cidden çok istiyorum izlemeyi. Hangi platformda şu an?

Konu sahibi
HBO yayınlamıştı o zamanlar. Ama şu anda nerelerde var bilmiyorum. Google'a "Game of Thrones izle" yaz bence. :D

HBO yayınlamıştı o zamanlar. Ama şu anda nerelerde var bilmiyorum. Google'a "Game of Thrones izle" yaz bence. :D
Blutv’de varmış sokak çocukları diye bir başyapıt vardı artık o diziyle birlikte harmanlayıp izlerim😂
IMG_8997.webp

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri