Bende sevmiyorum.Benim çok fazla holiganlığım yok ama Beşiktaş’ı severim futbol tartışmasına girmeyi çok sevmiyorum açıkçası.
Bende sevmiyorum.Benim çok fazla holiganlığım yok ama Beşiktaş’ı severim futbol tartışmasına girmeyi çok sevmiyorum açıkçası.
Benim çok fazla holiganlığım yok ama Beşiktaş’ı severim futbol tartışmasına girmeyi çok sevmiyorum açıkçası.
Ben umursamam kardeşim, tartışanları anlamıyorum fakat saygı duyuyorum bambaşka sevgi dolu oluyorlarBEşiktaş'lı olarak tartışmaman lazım zaten.
Sanki cebine 5 kuruş giriyor adam yönetimde gibi satmamız lazım diyor bir de rakam belirtmişBu Yunus'u en kötü 30 milyona satmamız lazım satacağımız zaman.
Sanki cebine 5 kuruş giriyor adam yönetimde gibi satmamız lazım diyor bir de rakam belirtmiş
O zaman iyi adamı niye satıyorsunuz kardeşim adam zaten bayağı iyiiiiğğKulüp kazansın brom. Daha iyi adamlar alalım diye diyorum.
O zaman iyi adamı niye satıyorsunuz kardeşim adam zaten bayağı iyiiiiğğ
30 milyon TL mi? Döviz mi hocam? Şimdi 30 milyon diyorsunda ucuza gitmesin adamIyi de en az 30 milyon gelmeli ki satalım. Yoksa gerek yok.
30 milyon TL mi? Döviz mi hocam? Şimdi 30 milyon diyorsunda ucuza gitmesin adam
Bence, Süperlig bir simülasyon… Galatasaray’ın son dönemde yaptığı transfer hamlelerinin bedelini Avrupa üzerinden çıkarması gerekli. Sonra süreç bizim gibi feda yılı gibi olur.
Çok şükür sağ salim kazandık hocam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.