Web Analytics

Tema düzenleyici

Filezilla Error Hatası Veriyor Çözümü Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 697

TFC

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
1/3
Konu sahibi
Herkese selam bugün filezilla ftp açacağım zaman aşağıda görselde yer alan hatayı vermeye başladı. Ekstra olarak yaptığım hiçbir şey yok, "cloud not find the resource files for Filezilla, closing filezilla." kısaca yazayım dedim eğer bir çözüme ulaşırsa arama motorunda falan arayan kişilerinde işine yarar.

Evet arkadaşlar bu hatanın çözümünü buna söyleyen kişiye harika bir beğeni atmak istiyorum :)

filezilla-ftp.webp

Çözüm
@Sercan öncelikle hoş geldin, sefalar getirdin. Daha önce aldığım bir hataydı maalesef, çözümü ise FileZilla programını yeniden indirmekle çözmüştüm.

Bu hatayı genellikle güncellemeyi kaynak dosyalara tam aktarmadığında yapar, ardından program ekle ve kaldıra bakarsınız orada da göremezsiniz programı. Yapacağınız en iyi şey; programı yeniden indirip kurulumu tamamlamak olacaktır.

Eğer sunduğum çözüm işe yaramaz ise, alternatif olarak çözüm arayışı içerisine gireceğim.
@Sercan öncelikle hoş geldin, sefalar getirdin. Daha önce aldığım bir hataydı maalesef, çözümü ise FileZilla programını yeniden indirmekle çözmüştüm.

Bu hatayı genellikle güncellemeyi kaynak dosyalara tam aktarmadığında yapar, ardından program ekle ve kaldıra bakarsınız orada da göremezsiniz programı. Yapacağınız en iyi şey; programı yeniden indirip kurulumu tamamlamak olacaktır.

Eğer sunduğum çözüm işe yaramaz ise, alternatif olarak çözüm arayışı içerisine gireceğim.

Çözüm
Konu sahibi
Çok teşekkür ederim @Tevfik hocam dediğiniz gibi yaptım ve hata ortadan kalktı. İşin güzel yanı filezilla içerisinde hiçbir site bilgilerimde ortadan kaybolmamış alternatif çözüme ihtiyaç kalmadı :D

Çözümesine sevindim @Sercan FileZilla benim de işime yarıyor fakat genel de panel üzerinden hallederim tüm işlerimi. Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa lütfen sormaktan çekinmeyin, kolay gelsin :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri