Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Çözüldü Facebook mail adresi

Ünal

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 3
Çözüm 0
@Ünal
Facebook hesabımda kayıtlı olan mail adresimi değiştirmek istiyorum çünkü artık o adresi kullanmıyorum. Yeni bir mail ekleyip eskisini kaldırabilir miyim? Eğer bunu yapan varsa, adımları paylaşabilir mi? Herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Çözüm
Herhangi bir sorun yaşamazsınız, mail adresinizin değişimini sağlayabilirsiniz. Ben size anlaşılır bir şekilde tarif edeyim, eğer alternatif fikri olan varsa yazabilir.

Facebook > Ayarlar ve Gizlilik > Profil detayları > İletişim bilgileri ve temel bilgiler kısmında direkt mail adresinizi görebilirsiniz. Buradan değiştirebilirsiniz facebook mailinizi.

Eğer bu kadar uğraşmam derseniz çok daha kısa yolunu söyleyeyim (bilgisayardan bağlanıyorsanız) fb.com/kullanıcı-adınız/about_contact_and_basic_info
Herhangi bir sorun yaşamazsınız, mail adresinizin değişimini sağlayabilirsiniz. Ben size anlaşılır bir şekilde tarif edeyim, eğer alternatif fikri olan varsa yazabilir.

Facebook > Ayarlar ve Gizlilik > Profil detayları > İletişim bilgileri ve temel bilgiler kısmında direkt mail adresinizi görebilirsiniz. Buradan değiştirebilirsiniz facebook mailinizi.

Eğer bu kadar uğraşmam derseniz çok daha kısa yolunu söyleyeyim (bilgisayardan bağlanıyorsanız) fb.com/kullanıcı-adınız/about_contact_and_basic_info

Çözüm
Facebook’ta yeni bir mail adresi ekleyip eskisini kaldırabilirsin. Ayarlar > Kişisel Bilgiler > İletişim Bilgileri kısmından yeni adresi ekle, doğrula ve ardından eski adresi sil. Sorun yaşamazsın, ama doğrulama kodunu kontrol etmeyi unutma.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri