Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru En Çok Kullanılan Mobil Uygulamalar?

Sercan

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Teknoloji forum sitesinin üyeleri hangi uygulamaları daha çok kullanıyor ve kullanmanızın sebebi nedir? Benim en çok kullandığım mobil uygulama kesinlikle youtube. Devamlı shorts videoları denk geliyor ve aşağı kaydırmaktan artık canım sıkılıyor. Sizler hangi mobil uygulamayı daha çok kullanıyorsunuz :)

Benim en çok kullandığım mobil uygulama tarayıcılar oluyor sanırım. Sosyal ağları kullanmayı pek sevmiyorum, genel de teknoloji forum içerisinde oluyorum veya ekşi sözlük entrylerini okuyorum.

Eğer sosyal ağlara görsel yükleyecek olursam tercihim kesinlikle Canva oluyor.

Genelde sosyal medya üzerinde kullanım gösteriyorum. Tabii bunun yanında, mobil uygulama tarayıcıları ile internette birkaç sayfada geziniyorum. Canva üzerinden de görsel hazırlıyorum. Şuan en aktif kullanım sağladıklarım bunlar diyebilirim.

Ben de en çok Instagram kullanıyorum, iletişim için pratik oluyor. Arada Whatsapp'a bakıyorum ama fazla zaman geçirmemeye çalışıyorum.

Ben de en çok Instagram kullanıyorum, iletişim için pratik oluyor. Arada Whatsapp'a bakıyorum ama fazla zaman geçirmemeye çalışıyorum.
Sosyal medya çok fazla zaman alıyor, bir de çevrende reels video göndermeyi sevenler varsa tamamdır. Kuzenim Mehmet deli gibi reels video gönderir, instagramda grup kurmuşlar Mehmet Mağdurları diye. Oraya gönderiyor tüm videoları herkes sessize almış grubu :D

Sosyal medya çok fazla zaman alıyor, bir de çevrende reels video göndermeyi sevenler varsa tamamdır. Kuzenim Mehmet deli gibi reels video gönderir, instagramda grup kurmuşlar Mehmet Mağdurları diye. Oraya gönderiyor tüm videoları herkes sessize almış grubu :D
Instagram gerçekten zamanın nasıl geçtiğini fark ettirmiyor. Mehmet Mağdurları grubuna çok güldüm:ROFLMAO:, demek ki yalnız değilmişim. Benim arkadaşlar da sürekli gönderi yolluyor, sessize almak bazen tek çare oluyor. 😄

Instagram gerçekten zamanın nasıl geçtiğini fark ettirmiyor. Mehmet Mağdurları grubuna çok güldüm:ROFLMAO:, demek ki yalnız değilmişim. Benim arkadaşlar da sürekli gönderi yolluyor, sessize almak bazen tek çare oluyor. 😄
Ciddi anlamda çok yoruyor gönderdiği mesajlar. Ben yüzüne kaç defa söyledim, gönderme bak istemiyorum artık engelleyeceğim diye. Tamam abi diyor, 2 gün sonra kaldığı yerden devam. Hayır anlamadığım şu, bu adam çalışıyor; arıtma işi yapıyor. Arıtma cihazlarını takarken dahi bana reels atıyor, diyorum yanındayım zaten. Aaa pardon abi diyor.

Ciddi anlamda çok yoruyor gönderdiği mesajlar. Ben yüzüne kaç defa söyledim, gönderme bak istemiyorum artık engelleyeceğim diye. Tamam abi diyor, 2 gün sonra kaldığı yerden devam. Hayır anlamadığım şu, bu adam çalışıyor; arıtma işi yapıyor. Arıtma cihazlarını takarken dahi bana reels atıyor, diyorum yanındayım zaten. Aaa pardon abi diyor.
Valla aynısını bende yaşıyorum. :ROFLMAO:

Konuyu Kimler Okuyor

Geri