Web Analytics

Tema düzenleyici

Ekşi Sözlükte Yer Alan Teknoloji Forum Başlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 139
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay
Telefon
İPhone
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Haber niteliği var diye o şekilde önek eklemek istedim :) tesadüf eseri ekşi sözlük içerisinde var mıyız diye bakarken böyle bir başlık gördüm: https://eksisozluk.com/teknoloji-forum--7809775 kim olduğunda dair hiçbir fikrim yok, kendisine çok teşekkür ediyorum.

Eğer ekşi sözlük hesabınız var ise fikir ve düşüncelerinizi beyân edebilirsiniz bizler için :)

Konu sahibi
Hayırlı olsun diyelim, büyümenin tohumları diyelim, Allah hitleri artırsın diyelim. :geek::geek:
Çok teşekkür ederim Can kardeşim, geçtiğimiz aylarda facebook profilimde "sen gelmezsen, ben gelmezsem nasıl artacak bu hitler" yazmıştım ve sitenin linkini paylaşmıştım. Facebook diktator olarak algıladı hitleri yazıyı kaldırdı :D

Çok teşekkür ederim Can kardeşim, geçtiğimiz aylarda facebook profilimde "sen gelmezsen, ben gelmezsem nasıl artacak bu hitler" yazmıştım ve sitenin linkini paylaşmıştım. Facebook diktator olarak algıladı hitleri yazıyı kaldırdı :D
Direkt kelimeden yakalamış gibi sanki, keşke anlamınıda kavrayabilseymiş :ROFLMAO::ROFLMAO:

Konu sahibi
Direkt kelimeden yakalamış gibi sanki, keşke anlamınıda kavrayabilseymiş :ROFLMAO::ROFLMAO:
Aynen öyle :D inan ekran görüntüsü aldıydım, kime gönderdim diye arkadaşlara bakıyorum ama bulursam mutlaka burada paylaşırım :D

Şu ekşi sözlük denilen platformdan ayrı bir nefret ediyorum sebebi de herkesin her b.ku biliyor olması.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri