Herkes'e selamlar TEKNOLOJİFORUM ailesi kısa bir bilgilendirme yapacağım
#
Ekipmanlarla ilgili,hangi bütçe de ne alınır ne alınmalıdır ne nedir ve ya hangi ürün hangi özellikleri barandırıyor #işbirliği altın da ve ya kullanıcı yorumlarıyla direk yorumlayan bir kaç youtube kanalı mevcut bu kanalları sizinle paylaşmak istiyorum.
https://www.youtube.com/@keymotr
Ben genel de bu 2 sayfanın inceleme ve karşılaştırma videolarına ağırlıklı duruyorum ve gerçekten bilgilendirici ve net konuşuyorlar.
Bir göz atmakta fayda vardır her zaman
Okuyan herkes'e teşekkürler.
#
Ekipmanlarla ilgili,hangi bütçe de ne alınır ne alınmalıdır ne nedir ve ya hangi ürün hangi özellikleri barandırıyor #işbirliği altın da ve ya kullanıcı yorumlarıyla direk yorumlayan bir kaç youtube kanalı mevcut bu kanalları sizinle paylaşmak istiyorum.
Swarcow
Merhabalar ben Burak. Kanalımda genellikle inceleme videosu çekmekteyim. Türkiye'de bu hobiye gönül vermiÅ birisiyim ve ülkemizde tanınmasına geliÅmesine fazlasıyla katkıda bulundum. 140 dan fazla Mouse, 50 den fazla Mousepad kullandım saymadıÄım kadar Klavye - Kulaklık denedim...
www.youtube.com
Ben genel de bu 2 sayfanın inceleme ve karşılaştırma videolarına ağırlıklı duruyorum ve gerçekten bilgilendirici ve net konuşuyorlar.
Bir göz atmakta fayda vardır her zaman
Okuyan herkes'e teşekkürler.