Web Analytics

Tema düzenleyici

Dünyanın en değerli 10 ligi açıklandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 184
Ülkede değer verilen tek spor kategorisi futbol, alternatif sporlara yönelmek gerekiyor artık. Tour de France dünyaca ünlü bisiklet yarışı organizasyonu, dünyanın en çok izlenen sporuymuş ve ücretli platformda yayınlanmasına rağmen.

Hemen çürüttüm o bilgiyi. :D

Bisikleti durduk yere kimse izlemez hocam. F1 yada motorsikletin izlenmesi bile son yıllarda iyice arttı.
Tour de France bisiklet turunun izlenmelerine bakalım :D Adamlar dağın ucunda başlıyor, bitişe kadar full destek veriyorlar :)

Olay sadece bir spor kategorisine yönelmek. Neden boks turnuvalarında iyi değiliz? Neden kayak, tenis, bisiklet, vücut geliştirme konularında iyi değiliz? Maalesef destek yok. Yıllardır en büyük para futbolda dönüyor (kulüpler açısından) futbola yönlendiriliyor. Bir de en fazla kaos, tartışma vs. futbolda.

Disiplin konusunda katılıyorum, bizlerde o yok. Zamanında yurtdışına transfer olan futbolcular bile kendilerinden geçiyorlar. Ve en çok para harcanan spor. Maalesef bizim toplum egosuna çok yenik düşüyor, taşrada insanların cebi biraz para görsün kendinden daha az parası olanı bile eziyor.

Her zaman diyorum, her yerde söylüyorum bizim öğrenmemiz gereken ilk şey "ahlak". Ahlaksız olan toplumlarda saygı, sevgi ve hoşgörü gibi unsurları her zaman korkaklık olarak görürler.

Heee. Şöyle bir şey de var. Belki de disiplin kadar önemli olan şey hem de. Ekonomik durum. Yurtdışındaki adamların öyle bir kaygısı olmadığı için tek konsantrasyonu spor olabiliyor. Ama bizim gibi 3. Sınıf ülkelerde malesef böyle bir durum söz konusu değil.
Aklıma aşağıdaki görsel geldi, Abd kız basketbol takımı ve El Salvador kız basketbol takımı arasındaki farka bakar mısın? 95 sayı fark yemiş El salvador...

abd-kadin-baskebol-takimi-el-salvadora.webp

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri