Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Domain Portföy

eQuaL

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
18
Merhaba,

Tarafıma ait alan adları aşağıdaki gibidir, teklif vermekten çekinmeyin. Uygun bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum.

.tr uzantılı
engelli.net.tr
kisafilm.net.tr
tiyatro.gen.tr

.com/net/org uzantılı

atsozluk.com (içinde sözlük yazılımı kurulu)
fanzin.net
mkemalataturk.net
perdeler.net (içinde site kurulu)
siyahbeyaz.net
sessiz.org

Domainler genel olarak güzel, beğendim. At Sözlük bir yerden hatırlıyor gibiyim :D

Hiç yabancı gelmiyor olabilir. :)
O alan adının yanlış hatırlamıyorsam onedio link çıkışı vardı, onedio bayağı güçlü bir site biliyorsun. Sırf başka siteye dahi yönlendirme yapılsa taş gibi olur :)

O alan adının yanlış hatırlamıyorsam onedio link çıkışı vardı, onedio bayağı güçlü bir site biliyorsun. Sırf başka siteye dahi yönlendirme yapılsa taş gibi olur :)
Evet, haklısın. Bu tarz bir link çıkışı için insanlar güzel paralar veriyor.

Bu arada onedio da genel olarak kelimeler böyle çıkıyor, bir defa daha yaşadım acaba sebebi nedir.

Elbette çok fena paralar veriyorlar backlink için, bir de yıllardır kalıcı backlink 20 bin lira versen o backlinki kalıcı alamazsın hem de sözlük kelimesinde :)

Güzel bir portföy oluşturmuşsunuz, özellikle engelli.net.tr ve siyahbeyaz.net dikkat çekici. Teklif düşünenler için alan adlarının sektörel değeri oldukça önemli. Umarım dilediğiniz gibi bir alıcı bulursunuz! 😊

Merhaba,

Tarafıma ait alan adları aşağıdaki gibidir, teklif vermekten çekinmeyin. Uygun bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum.

.tr uzantılı
engelli.net.tr
kisafilm.net.tr
tiyatro.gen.tr

.com/net/org uzantılı

atsozluk.com (içinde sözlük yazılımı kurulu)
fanzin.net
mkemalataturk.net
perdeler.net (içinde site kurulu)
siyahbeyaz.net
sessiz.org
Ek olarak, www.bokvarsendegel.com (İçinde forum kurulu)

Evet, destek almıştım.
Evet biliyorum burayı, sanırım Ahmet kurmuştu Discourse altyapısını? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?

Evet destek almıştım. Bu arada alan adının backlink durumuna bir bakma şansın var mı? bende semrush vb hiç olmadı merak ediyorum.

Evet, destek almıştım.

Evet destek almıştım. Bu arada alan adının backlink durumuna bir bakma şansın var mı? bende semrush vb hiç olmadı merak ediyorum.
Bende de semrush yok bu aralar ama aşağıdaki sonucu çıkartıyor free kullanımda.
bokvarsendegel.png

Eklenen Alan Adları

karagozhacivat.org
ferah.net
kumpanya.net

Konuyu Kimler Okuyor

Geri