Web Analytics

Tema düzenleyici

Dizüstü Bilgisayarlarda Trackpad Kullanan Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 326
Merhaba değerli Teknoloji Forumun kıymetli kullanıcıları, dizüstü bilgisayarlarda trackpad kullanan var mı? Açıkçası mouse kullanıyorum devamlı ve çok memnunum, trackpad kullanacağım zaman aşırı geriliyorum :) Bir arkadaşım vardı, abi ben burayı kullanamadan dizüstü bilgisayar kullanamam diyordu. O kadar profesyonel kullanıyordu ki, oyun dahi oynayabilirdi.

Peki benim gibi tercihiniz mouse mi oluyor dizüstü bilgisayarda yoksa trackpad mi?
Ben mouse olmadan laptop kullanmak istemedim hiç. Kullandığım da basit bir laptoptu, marka da Casper olması lazım. Yeni nesil olarak da ablamın laptopu kullandım, o da Asus'tu. Anladım ki ben touchpad gibi şeyleri sevmiyorum. Çoğunlukla telefonu da dokunmatik olduğundan dolayı sevemiyorum. Analog olan her şey bana daha verimli geliyor. Şu trackpad olayı da güzelmiş. Grafik tablet hissiyatı daha uygun bir seçenek oldu. Onu da 3D tasarım işleri için almıştım. Arada kullanıyorum, kalemi Mouse niyetine kullanmak çok keyifli oluyor. Bir dahakine bunu satıp ekranlı ve daha iyi dokunma ya da basınç hissiyatı olanı alabilirim inşallah. O zaman belki hiç Mouse bile kullanmam.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri