Web Analytics

Tema düzenleyici

direksiyon setimi yoksa vr mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wolftyleree
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 201

wolftyleree

TFC Üye
Tepki Skoru
5
1/3
Konu sahibi
çok kararsız kaldım hangisini alaqcağım diye bilmiyorum almayı düşündüğüm vr meta quest 3 almak istediğim direksiyon seti rampage v990 veya logiech g29 hangisini tavsiye edersiniz

Çözüm
VR bir heves gibi bir şey ve çok uzun kullanımlı bir şey değil ama direksiyon seti öyle. VR alırsan oynayabileceğin adam akıllı 15 oyun falan anca bulursun, ondan sonra biter her şey. Direksiyon setini istersen 6000 saat boyu kullanabilirsin ama.
Direksiyon setlerini tavsiye ederim kullandığımdan dolayı fakat vr hakkında deneyimim olmadı. Arkadaşlar ne diyecek ben de merakla bekliyorum :)

çok kararsız kaldım hangisini alaqcağım diye bilmiyorum almayı düşündüğüm vr meta quest 3 almak istediğim direksiyon seti rampage v990 veya logiech g29 hangisini tavsiye edersiniz

Bence VR gözlükleri belli bir süre sonra ya baş ağrıtır ya göz ağrıtır. Benim gözlerim hassas, bende vardı 1 saat kullandıktan sonra başım dönerdi.

Ben senin yerinde olsam adam akıllı bir direksiyon seti alıp keyfime bakardım. Oynayacağın oyun sayısı VR'a kıyasla biraz az olabilir ama en azından sağlığından olmazsın.

VR bir heves gibi bir şey ve çok uzun kullanımlı bir şey değil ama direksiyon seti öyle. VR alırsan oynayabileceğin adam akıllı 15 oyun falan anca bulursun, ondan sonra biter her şey. Direksiyon setini istersen 6000 saat boyu kullanabilirsin ama.

Çözüm

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri