Siz hangi modu tercih ediyorsunuz? Dark mode mu yoksa light mode mu daha rahat geliyor?
Ben Dark Mode seçeneği olan her yerde Dark Mode seçiyorum.
Göz yormadığı sürece light mode iyidir. Göz yorduğu gibi kaçarım ama dark mode'aSiz hangi modu tercih ediyorsunuz? Dark mode mu yoksa light mode mu daha rahat geliyor?
Merhaba, soru cevap kısmında anket seçeneği olmadığı için ekleme yapamadım.Anket konusu olabilirmiş. Ben de dark diyorum
Göz yormadığı sürece light mode iyidir. Göz yorduğu gibi kaçarım ama dark mode'aSiz hangi modu tercih ediyorsunuz? Dark mode mu yoksa light mode mu daha rahat geliyor?
Koyu çok koyu, açık çok açık![]()
Forum sitelerinde genellikle açık tonda olan temaları tercih ediyorum. X hesabında ise koyu tema olarak kullanıyorum.
Aynısı benim içinde geçerli.İPhone 7/24 dark mode, hem pil hem göz için, onun haricinde ne varsa sürekli açık ton. maalesef kendimi PC de dark moda alıştırmadım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.