Web Analytics

Tema düzenleyici

Daha önce alınıp satılmış telefonu bir kere daha almak mantıklı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 199

Logan

TFC Üye
Tepki Skoru
114
Üyelik Yaşı
11 Ay 11 Gün
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar ben redmi note 11 Pro plus ve S21 FE kullandım sonra sattım, bu iki telefonda güzel telefonlardı, iki modelde 16.000-18.000₺ bandında telefonlar bu fiyatlara çok iyi seçenekler yok, sizce bu iki modelden birini bir kere daha almak mantıklı olur mu yoksa abes mi olur?

Hoşuna gittiyse almalısın. Dediğin gibi o fiyat bandında daha iyi çok çok az seçenek var.

Konu sahibi
Hoşuna gittiyse almalısın. Dediğin gibi o fiyat bandında daha iyi çok çok az seçenek var.
Doğru vallaha ben bi düşüneyim şu borcun durumuna göre alayım birinden birini büyük ihtimal 11 Pro plus alırım.

Konu sahibi
Bir ekleme saha yapayım yine aynı fiyat bandında mi 10t pro mu note 11 Pro plus mı?

Biri 2020 model diğeri 2022 model.

Kamera ve işlemci 10t pro bariz daha iyi lcd ama note 11 Pro plus ise şarj 120w amoled ekran ve daha güncel 2022 model hyperos aldı, note 11 Pro plus satmadan önce hyperos deneyimledim son derece sabil güzel çalışıyordu.

Kaçırdığım farklar varsa eklersen sevinirim kardeşim.

Neden almayasın ki? Önemli olan senin ihtiyacının görülmesi. Ben oyumu sanırım S21'den yana kullanırdım :)

Konu sahibi
Neden almayasın ki? Önemli olan senin ihtiyacının görülmesi. Ben oyumu sanırım S21'den yana kullanırdım :)
Biraz önce düşündüm note 11 Pro plus ın en büyük artısı 120w şarjı, kamera video konusunda çok zayıf hele hele video konusunda, mesela note 10 pro kullanıyorum şuan ois yok ama videoda titreme yok denecek kadar az adamlar ois olmamasına rağmen video yu iyi yapmış ama note 11 Pro plus öyle değil en ufak el titremesinde bile aşırı titreme oluyor, videosu iptal bir telefon diyim.

S21 FE mükemmel telefon ama onunda şarj pil konusunda çok çektim, telefon hemen hemen elimden düşmez günde 3-4 kere şarja taktığımı bilirim böyle olmasa süper aslında, kamera benim için önemli tamam ne kadar şarj pil önemli olsada kamera konusunda çok zayıf maalesef elemek zorundayım, mi 10 t pro iyi ama oda eski bir telefon.

Şimdi şu üçü arasında gidip geliyorum, xiaomi 11t, xiaomi 12 lite ve S21 FE

Kamera ve pil şarj önemli benim için sizce hangisi alınır?

Ben 11t diyorum

Logan dürüst olayım başkanım, Android konusunda benden daha iyi @Graveworm var. Onun tavsiyesi çok daha önemli.

Konu sahibi
Logan dürüst olayım başkanım, Android konusunda benden daha iyi @Graveworm var. Onun tavsiyesi çok daha önemli.
@Graveworm bugün keyifsiz gibi geldi müsait olunca cevaplar 🤗

Note 10 pro çıkar çıkmaz aldım eylül ayında 11 t serisi çıktı çok istedim almayı ama note 10 pro almışım çok vakit geçmemiş alamadım haliyle.

S21 FE alırsam pil şarj konusunda sıkıntı yaşayacam onu biliyorum ama efsane bir kamera olacak oda var, kameradan az kısayım dersem burada devreye 12 lite ve 11t giriyor, 67w şarj var ve xiaomi lerin pil iyi gidiyor.

Gönlümde yatan telefon 11t ama hangisi kamerada bir tık önde ise onu alırım çünkü pil ve şarj konusunda aynılar.

Bugün bayağı erken uyandı, tüm gün dışarıdaydı işleri vardı sağlam yoruldu :)

Gördüğü vakit direkt olarak yorum yapar :)

Hocam hiç kafanı karıştırma derim 11T al kullan mis gibi araştırdıkça bu sefer işin içinden çıkılmaz hale geliyorsun daha önce de kullanmışın

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri