Web Analytics

Tema düzenleyici

Cristiano Ronaldo'nun Youtube konuğu belli oldu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 150

TFC

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Ronaldo, Youtube kanalı açmıştı ve açar açmaz da rekor kırmıştı. 1 saat 29 dakika da 1 milyon aboneyi aşan ilk kişi oldu. Şu anda da 67.3 milyon abonesi var.

Kanalında genelde aile içi şeyler paylaşsa da asıl konusundan uzak kalamıyor. İlk konuğu Manchester United'den takım arkadaşı olan Rio Ferdinand'dı. 2 video halinde yayınlanan video, 2 ayda toplamda 18 milyon kişi tarafından izlendi. Ve bu videodan sonra kendisi "Sıradaki konuğum Youtube rekorlarını altüst edecek" açıklaması yaptıktan sonra insanların aklına "Acaba Messi mi geliyor" sorusunu getirmişti

Fakat beklenen olmadı. Yine rekor kırması muhtemel bir isim olan Mr.Beast'in geleceğini açıkladı. Ana kanalında 313 milyon takipçisi olan Mr.Beast'in kendi içeriklerini başka dillerde de yayınlanması için bir çok kanalı daha var.

Bakalım bu buluşma bir rekor kıracak mı?

MrBeast videolarını arada ben bile izliyorum, sarıyor bayağı :) Ronaldo abone konusunda geçebilir diye tahmin ediyorum, tabii bu bir süreç. Ronaldo bile Youtube’da darısı bizim başımıza

Konu sahibi
Futbolda messiciler ve ronaldocular ikiye ayrılmıştı bir zamanlar bazen muhabbetleri gittiğim kafelerde de dönüyor da neyse ben yinede ronaldocuyum :D abone oldum daha çok kazansın ronaldomuz zaten geçinemiyor :(

Konu sahibi
Futbolda messiciler ve ronaldocular ikiye ayrılmıştı bir zamanlar bazen muhabbetleri gittiğim kafelerde de dönüyor da neyse ben yinede ronaldocuyum :D abone oldum daha çok kazansın ronaldomuz zaten geçinemiyor :(

Aynen aynen yazık adama. 🤭

Konu sahibi
Konu sahibi
Çok üzülüyorum fukaraya destek olmamız lazım sulu kuleli cemil abinin veletlerine benzeyen çocukları var sonuçta :D

Kendisi estetiksiz onlara benziyor da ondan ahahahhahahahah.

Konu sahibi
Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri