Web Analytics

Tema düzenleyici

Cimer'e dilekçe sonrası muhtar ile imza topluyoruz, dikkat çeker mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Attilas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 288

Attilas

TFC Üye
Tepki Skoru
247
1/3
Konu sahibi
Merhaba,

Cimer'e gerekli dilekçeyi yazıp yolladım. Birde muhtar evin önünden geçerken gel dedi ben dilekçe yolluyorum dedi. Biraz ağlayalım dedi imza at bir ara gel dedi. Ortalama kaç kişi olsa amacımıza ulaşmamız için yol olur? Sizce bir yol katedebilir miyiz?

Merhaba hocam, internet altyapısı ile ilgili konu değil mi? Nüfusa oranına bakarlar mı bilemiyorum örneğin 100 kişi var, 80 imza toplandı dikkate değer bir oran. Bu tabii benim fikrim.

Konu sahibi
Merhaba hocam, internet altyapısı ile ilgili konu değil mi? Nüfusa oranına bakarlar mı bilemiyorum örneğin 100 kişi var, 80 imza toplandı dikkate değer bir oran. Bu tabii benim fikrim.
Evet hocam diğer açtığım konuyla bağlantılı, altyapı konusunda. Hep forumlarda görürdüm hiç akıbetleri takip etmedim açıkçası. Organize olsak 1000 kişi de buluruz da gençleri bir araya toplamak için baya uğraşmak gerekir mi, değer mi o taraftayım. Büyüklerin umrunda bile değil gibi.

Naçizane tavsiyem, cimere toplu olarak şikayet edilmesi aynı gün ve saat aralığında. Muhtemelen sıraya alıyor olabilir tüm şikayetleri o nedenle peşpeşe yapılan şikayetlerde, demek ki burada ciddi bir sorun var derler. Aslında tek şikayette dahi çözüme ulaştırıyorlar, eğer kimliğim görünsün derseniz size ulaşıp çözülüp çözülmediğini soruyorlar.

Konu sahibi
Naçizane tavsiyem, cimere toplu olarak şikayet edilmesi aynı gün ve saat aralığında. Muhtemelen sıraya alıyor olabilir tüm şikayetleri o nedenle peşpeşe yapılan şikayetlerde, demek ki burada ciddi bir sorun var derler. Aslında tek şikayette dahi çözüme ulaştırıyorlar, eğer kimliğim görünsün derseniz size ulaşıp çözülüp çözülmediğini soruyorlar.
Tamam işte toplu verilecek. Online değil fiziksel dilekçe şeklinde. Muhtar dosya dosya yapıyor. Şablonunu yapmış.

Tamam işte toplu verilecek. Online değil fiziksel dilekçe şeklinde. Muhtar dosya dosya yapıyor. Şablonunu yapmış.
Muhtar ile daha önce böyle bir konuda çalışmadım açıkçası, ne kadar etkili olur veya olmaz bir fikrim yok. Ben hâlen toplu olarak cimer'e şikayet edilmesinden tarafım :)

Konu sahibi
Muhtar ile daha önce böyle bir konuda çalışmadım açıkçası, ne kadar etkili olur veya olmaz bir fikrim yok. Ben hâlen toplu olarak cimer'e şikayet edilmesinden tarafım :)
Keşke herkes teknolojiyle alakalı olsa herkes benim, senin gibi girişim peşinde olsa. Herkes keyfinde, kimseyi online ikna edemezsin burada! Parti olaylarına çağırıyorlar istesem buradan gücü kullanırım ve asla yapmam. Torpil de sevmem, yapmadım, yapmam. İnsanlarla uğraşmak çok zor.

Keşke herkes teknolojiyle alakalı olsa herkes benim, senin gibi girişim peşinde olsa. Herkes keyfinde, kimseyi online ikna edemezsin burada! Parti olaylarına çağırıyorlar istesem buradan gücü kullanırım ve asla yapmam. Torpil de sevmem, yapmadım, yapmam. İnsanlarla uğraşmak çok zor.
Çok iyi anlıyorum hocam seni, herkes gaz verir; yapalım, uğraşalım, direlenelim vs. Olay eyleme dönüşeceği zaman kimseyi bulamazsın maalesef.

Konu sahibi
Aynen öyle valla.
Bir arkadaşım atanamamış öğretmendi, yıllar önce arkadaşının gazı ile fabrikada işe başlıyor. Beyaz yaka olarak değil, mavi yaka işçi olarak başlıyor. Herkes şikayet ediyormuş yemeklerinden, maaşından, fazla mesaisinden ve ödenmeyen mesailerden vs.vs.

Arkadaşım demişki, o zaman işi bırakalım insan gibi muamele görelim. Haklarımızı arayalım. Herkes tamam yapalım, yarın başlayalım bu grev yapalım vs. demişler. Buraya kadar her şey güzel, tamamdır o zaman yarın fabrika kapısında bekleyelim.

Yarın olmuş patron gelmiş şöyle bir bakmış. Gelmek istemeyen herkesi işten çıkartın. Bir baktım diyor; ben ev geçindiriyorum, ben nişanlanacağım, ben evleneceğim, benim işe ihtiyacım var diye diye gittiler. Bizim grev ortalama 20 saniye sürdü diyor :D

Herkes eşit zamanda şikayetini belirtse daha yararlı olabilirdi. Yani bir kağıt üzerine herkesin şikayetini yazıp göndermesi yerine herkesin tek tek şikayet yazıp gönderse daha etkili olabilirdi.

Konu sahibi
Herkes eşit zamanda şikayetini belirtse daha yararlı olabilirdi. Yani bir kağıt üzerine herkesin şikayetini yazıp göndermesi yerine herkesin tek tek şikayet yazıp gönderse daha etkili olabilirdi.
Etkili olacaksa hepsi benimle müdürlüğün kapısına gelsin, yatalım orada, protesto edelim.
Hiçbirisi uygun seçeneği değerlendirmek değil sadece internet isterler. Muhtarın da bir katkısı olsun bakalım. Birşey olmayacak, online noktada kimseyi ikna edemiyoruz. Herkesin karnı tok. Bende bundan sonra bencil olayım o zaman. Madem herkes kendine müslüman. Bende kimseye destek olmuyorum anasını satayım. Cimer'e yazdım cevap gelirse gelir gelmezse başka konular değerlendireceğim.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri