Web Analytics

Tema düzenleyici

Bugün iki kutu kırmızı tuborg içtim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 174

Logan

TFC Üye
Tepki Skoru
114
Üyelik Yaşı
11 Ay 11 Gün
1/3
Konu sahibi
8 ay ve önceki zamanlardaki gibi kafam güzel oldu, son iki içişimde bu olmamıştı.

Kız arkadaşım yok, 30 yıllık arkadaşımı kaybettim, kıymetli bir abimi kaybettim.

Çok yorgunum kardeşler çok.

37 yıllık hayatımda çok sıkıntı yaşadım çok fazla.

Şuan sadece yalnız kalıp işe gidip gelip akşam dizi film izlemek istiyorum alkolle, bide oynayabilirsem oyun.

Size tek sorum var hepiniz az çok sorun yaşamışsınız, hiç diyor musunuz bunları yaşamayı hakkettim mi?

Neyse KV 10. Bölüm açtım izleyim

Konu sahibi
Bide kardeşler hergün kötü haber duymaktan yoruldum, hergün kötü haber bir yer yandı bir yer çöktü, biri birini öldürdü biri birini aldattı biri birine kötülük yaptı.

Hergün böyle.

Sonra bana demeyin neden içiyorsun diye, işte bunun için içiyorum 😔

Bazı şeyleri kafaya takmamayı öğrendiğin zaman mutlu olabilirsin hocam. Başka şekilde olmaz. Ülkede her an kötü bir haber duyuyoruz. Ben artık hissisleştim, kimseye karşı sevgi ya da nefret beslemiyorum.

İnsanlar sevdiklerini kaybederler, daha önce bu konu hakkında çok fazla yazı yazdım kardeşim senin için ama içmek, devamlı strese girip üzülmek sadece kendine zarar verir. Daha önce söylediğim gibi kendine hobi edinmen gerekiyor, git spor salonuna gir ağırlıkların altına mermi gibi olursun.

Müziğe ilgin varsa eğer git güzel bir enstrüman kursuna yazıl saz, bağlama, gitar, piyano, keman vs. öğren. Çok ciddiyim süper gelecek sanada. Bir de boşta kaldığında içmek veya yatmak yerine bol bol yürüyüş yap, temiz hava al. Bisiklet tavsiye ederim ama ilgin var mı tam olarak bilemiyorum.

Daha önce yazdıklarınızı okumuştum, durumunuz hiç iyi değil. Bir an önce psikolog randevusu alın ve gidin. Tedavi olmanız gerekiyor.

Konu sahibi
Daha önce yazdıklarınızı okumuştum, durumunuz hiç iyi değil. Bir an önce psikolog randevusu alın ve gidin. Tedavi olmanız gerekiyor.
İşe yaramadı.

Bilmiyorum ki ölünce geçer herhalde

Veya başka bir yolu var düzelmemin o yol için ilerde bakalım ne olacak

Öncelikle yaşadıklarınız üzücü. Ateş düştüğü yeri yakar. Hepimizin hayatında travmatik olaylar oluyor, olabilir. Bu noktada Ayşegül hocama katılıyorum. Profesyonel destek almaktan kaçınmayın. Profesyonel destek almış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki sadece psikolog ya da sadece psikiyatrinin verdiği ilaç tek başına yardımcı olmuyor. Gerekli görüldüğü taktirde ilaç + terapi birlikte gitmeli.

Yine de takdir sizin. Umarım ruhunuz, kalbiniz şifa bulur.

Logan kesinlikle bu söze katılıyorum. Bu durumda kendini kötü hissetme, profesyonel destek almak gerçekten süper oluyor. Ben de gittim zamanında ve profesyonel birinin bakış açısı çok daha iyi oluyor.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri