Web Analytics

Tema düzenleyici

Bimcell hat alma ücreti ne kadar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 320
Bimcell her anlamda ucuz hocam, maksimum ödeyeceğin tutar 100 lira olur diye düşünüyorum.

Daha önce hiç bimcell kullanmadım, ailede de kullanan yok ki cevap vereyim. Bugün dışarı çıktığımda bim'e giderim sorarım hocam senin için.

En son 375₺ olması lazım, eğer 375₺ değilse 575₺ ‘dir.

En son 820 TL olduğuna dair bir şikayet konusu görmüştüm yeni Bimcell hat ücretinin hocam.
Hocam ciddi misin? Çok fazla bu rakam, Turkcell dahi o fiyata vermiyordur hattı. Dediğim gibi biz lisedeyken Avea falan ücretsiz veriyordu hatları, sonra diğer operatörler ücretsiz vermeye başladı. Hatta aktif olarak kullandığım hattımı ben ücretsiz almıştım :)

Ciddiyim hocam, yeni sim kart fiyatları uçtu. Turkcell'den ben askere gitmeden önce yeni hat aldım Eylül ayında. 750 TL vermiştim. Eskiden öyleydi, sokaktan çevirip ücretsiz hat verirlerdi. :)

Ciddiyim hocam, yeni sim kart fiyatları uçtu. Turkcell'den ben askere gitmeden önce yeni hat aldım Eylül ayında. 750 TL vermiştim. Eskiden öyleydi, sokaktan çevirip ücretsiz hat verirlerdi. :)
Çok şaşkınım şu an ne ara bu kadar kıymetli oldu bu hatlar anlam veremiyorum, işin absürt tarafı 20 yıl önce daha kıymetliydi. O dönem bedavaya dağıtıyorlardı, ücretli verende maksimum 25 kuruş talep ediyordu şimdi dönüp baktığımda şaşkınlık içerisindeyim.

Çok şaşkınım şu an ne ara bu kadar kıymetli oldu bu hatlar anlam veremiyorum, işin absürt tarafı 20 yıl önce daha kıymetliydi. O dönem bedavaya dağıtıyorlardı, ücretli verende maksimum 25 kuruş talep ediyordu şimdi dönüp baktığımda şaşkınlık içerisindeyim.
Hocam öyle bir hal aldı ki artık, ben de anlayamıyorum yani ne gibi bir maliyeti var bunun? Fiyatlara tepki gelmesin diye de 750 TL içine hoşgeldin paketi hediye diyor 1 ay boyunca x dakika x sms x gb var içinde diyorlar ama her halükarda absürt pahalı ya.

Hocam öyle bir hal aldı ki artık, ben de anlayamıyorum yani ne gibi bir maliyeti var bunun? Fiyatlara tepki gelmesin diye de 750 TL içine hoşgeldin paketi hediye diyor 1 ay boyunca x dakika x sms x gb var içinde diyorlar ama her halükarda absürt pahalı ya.
Bana bu fiyatlar çok tuhaf geliyor ve operatör şirketleri muhteşem para kazanıyorlar. İleride bizlerde mi kursak TFC diye :)

Bana bu fiyatlar çok tuhaf geliyor ve operatör şirketleri muhteşem para kazanıyorlar. İleride bizlerde mi kursak TFC diye :)

Keşke tek tuhaf fiyat bunlar olsaydı valla. Ahahah valla hiç uğraşılmaz hocam insanlarla uğraşmak en zor şey. :D

Keşke tek tuhaf fiyat bunlar olsaydı valla. Ahahah valla hiç uğraşılmaz hocam insanlarla uğraşmak en zor şey. :D
Yıllar boyunca AVM içerisinde hem satış danışmanlığı hem de yönetici olarak çalıştım ve yıllar boyunca Kayseri'li olmamdan kaynaklı satış ve pazarlamanın içerisindeyim. Her durumda insanla uğraşmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum :)

O kadar arttı mı hat ücretleri? Bir dönem bedavaya veriliyordu bu hatlar :)

Türk Telekom altyapısında olduğu için, çok ucuz tarife vermezler. İlk etapta, alıştırma ve satmak için bence genel faturanın bir bölümünü Bim karşılamış bile olabilir.

BİM marketlerde yeni Bimcell hat almanın ücreti genelde 180-300 TL arasında değişiyor. Kesin bilgi için en yakın BİM şubesine uğrayabilirsin.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri