Bilgisayar toplarken herkesin önceliği farklı oluyor. Kimisi ekran kartına yükleniyor, kimisi işlemciye ya da depolamaya önem veriyor. Siz olsanız en çok hangi bileşene bütçe ayırırsınız?
İşlemci ekran kartının dengeli olması lazım öbür türlü bir anlamı kalmıyor. Tek bir bileşen söylemek bilgisayar toplama raconuna tersBilgisayar toplarken herkesin önceliği farklı oluyor. Kimisi ekran kartına yükleniyor, kimisi işlemciye ya da depolamaya önem veriyor. Siz olsanız en çok hangi bileşene bütçe ayırırsınız?
İşlemci ekran kartının dengeli olması lazım öbür türlü bir anlamı kalmıyor. Tek bir bileşen söylemek bilgisayar toplama raconuna ters
Bence anakart. Çünkü ileriye dönük bir sistem toplamak istediğinizde ileride alacağınız bileşenleri desteklemek adına daha iyi bir anakart almakta yarar var.
Intel'de öyle. Ama AMD'de değil. Bu yüzden Intel iflas etse, sosyal medyada sevinen kullanıcılar görürsünüz. AMD, eski soketlerini çok uzun süre desteklerken, satın alınan en yeni nesil Intel anakartın eskimesi 2 yılı bulmuyor.Doğru ancak alınan en iyi anakart 1-2 yıl sonra geride kalıyor![]()
Intel'de öyle. Ama AMD'de değil. Bu yüzden Intel iflas etse, sosyal medyada sevinen kullanıcılar görürsünüz. AMD, eski soketlerini çok uzun süre desteklerken, satın alınan en yeni nesil Intel anakartın eskimesi 2 yılı bulmuyor.
Bence yanlışın var. AMD kendini çok iyi geliştirdi. Bence Intel tek elini kırdı ve geçti diyebilirim.AMD'nin gerçekten denemediği yol yöntem yok sanki, satış konusunda fiyat politikansından dolayı inteli geçti mi? bilemem, ancak sanıyorum performans konusunda inteli yakalayamıyor. Çünkü 20 yıldır iki markayıda deneyimledim.
F/P konusunda AMD'nin eline su değdirecek bir firma yok.
AMD işlemcileri mükemmel yapıyor. Sadece ekran kartını bir türlü beceremiyorlar... Intel'in 40-50W çekip ısınarak yaptığı işlemi aynı seviyede AMD işlemcinin 10W çekip ısınmadan yaptığını gördüm.AMD'nin gerçekten denemediği yol yöntem yok sanki, satış konusunda fiyat politikansından dolayı inteli geçti mi? bilemem, ancak sanıyorum performans konusunda inteli yakalayamıyor. Çünkü 20 yıldır iki markayıda deneyimledim.
GPU işini halletsinler, parama kıyar tekrar AMD'ye geçerim.Kesinlikle katılıyorum buna ancak var benım param diyen bir kitle içinde şuan intelden başka yol varmıdır bilemyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.