Web Analytics

Tema düzenleyici

Bildirim geçmişi kaydetme uygulaması sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Attilas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 226

Attilas

TFC Üye
Tepki Skoru
247
1/3
Konu sahibi
İyi Akşamlar,

Bildirim geçmişini takip edebilmek için bir süre önce Notisave’i ücretli olarak satın aldım. Ancak uygulama sürekli kendi kendine kapanıyor ve arka planda çalışmadığı için tam verim alamıyorum.

Alternatif çözümler aramaya başladım, fakat denediğim diğer uygulamalar da kullanıcı yorumlarına göre artık etkili çalışmıyor. Asıl amacım, önemli bildirimlerin birikmesini sağlamak ve gün sonunda topluca kontrol edebilmek. Bir nevi RSS sistemi gibi, kategorik ve düzenli bir şekilde tüm bildirimleri görmek istiyorum. Telefonum rootlu, bu yüzden Magisk ile kullanılabilecek bildirim kaydeden sağlam bir modül öneriniz varsa çok işime yarar. Sorunu çözecek başka yöntemleriniz varsa da fikirlerinizi duymaktan mutluluk duyarım.

Şimdiden teşekkürler! 😊

Merhaba,

Notisave ile yaşadığınız sorun rootlu cihazlar için alternatif çözümlerle aşılabilir. Öncelikle, Magisk modülleri arasında Notif Log veya benzeri bir bildirim kaydedici modül deneyebilirsiniz. Ayrıca rootlu cihazlar için Tasker kullanarak kişisel bir otomasyon oluşturabilir ve bildirimlerinizi istediğiniz şekilde kaydedebilirsiniz. Eğer bu yöntemler yeterli gelmezse, Filterbox uygulamasını öneririm. Özellikle kategorik bildirim düzenlemelerinde oldukça başarılıdır.

Umarım sorununuz çözülür, iyi akşamlar! 😊

Konu sahibi
Merhaba,

Notisave ile yaşadığınız sorun rootlu cihazlar için alternatif çözümlerle aşılabilir. Öncelikle, Magisk modülleri arasında Notif Log veya benzeri bir bildirim kaydedici modül deneyebilirsiniz. Ayrıca rootlu cihazlar için Tasker kullanarak kişisel bir otomasyon oluşturabilir ve bildirimlerinizi istediğiniz şekilde kaydedebilirsiniz. Eğer bu yöntemler yeterli gelmezse, Filterbox uygulamasını öneririm. Özellikle kategorik bildirim düzenlemelerinde oldukça başarılıdır.

Umarım sorununuz çözülür, iyi akşamlar! 😊

Filterbox iyi duruyor.
Fakat başlangıçta çalıştır gibi bir ayar yok bende ve ilk kurulumdan sonraki ikinci izin aktifleştiremiyorum.
Diğerinde de yoktu. Satın alıp denesem yine elimde kalır mı bilmiyorum.

Filterbox iyi duruyor.
Fakat başlangıçta çalıştır gibi bir ayar yok bende ve ilk kurulumdan sonraki ikinci izin aktifleştiremiyorum.
Diğerinde de yoktu. Satın alıp denesem yine elimde kalır mı bilmiyorum.
Siz bilirsiniz.

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri