Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

İnceleme Bende şimdiki ve eski domain listemi yazim :)

ClickMark

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 18
Çözüm 1
@ClickMark
Şuanki Domainlerim
Pratiktariflerim.com
PurePawLife.com
Parfumvitrini.com
ClickMark.com.tr
Dizaynclick.com
DijitalBi.com
OykuAtolyesi.com.tr
HappyPaw.com.tr
UcuzTedarik.com
İdealSunucu.com
DonanimTurk.com
Trendokur.com domainim mevcut nerede barınıyor bilgim yok :)

Eski Domainlerim.
idealsunucum.com
epindunyasi.com
oyunportu.com
teniskocu.com
teknefuari.com - teknefuar.com
kodbilgisi.com
guzeltakip.com
emlakpress.com
kusadasiotel.com
globaltakip.com
mobilhaber.tv
enkalitelihaber.com
sporspikeri.com
sosyalkurgu.com
guncelmakale.om
yazarkasafiyat.com

Son düzenleme:
Sağlam keyword domainler oldukça güzel, portföyü genişletmeyi düşünüyor musun? :)

Sağlam keyword domainler oldukça güzel, portföyü genişletmeyi düşünüyor musun? :)
ucuztedarik.com
donanimturk.com
idealsunucu.com u satın aldım şimdi eski domainlerin hepsini zamanında satmıştım :) bende birde trendokur.com var hangi firmada barınıyor hiç bilmiyorum.

Güzel olan ürünü müşteri her zaman bulur, bazı durumlarda satıcının beklemesi gerekebiliyor. Domain konusu çok büyük sabır gerektiriyor. Bir de portföy çok büyük ise, tamamdır. Yenilemeleri geldiğinde bayağı yük biniyor kişinin sırtına.

OykuAtolyesi.com.tr tarihi daha belli değil
HappyPaw.com.tr - aktif
Pratiktariflerim.com - bu hafta içerisinde aktif edilecek.
PurePawLife.com - yurt dışı blog aktif edilecek bu hafta içerisinde
Parfumvitrini.com - aktif

bu domainler projelendirilme aşamasında bazıların sitesini aktif ettik öyle bekliyolar amaç google'de aktif gözüküp hiç bir şey yapmadanda trafik çekmek.

Parfüm vitrininde yer alan logo çok hoşuma gitti :)

Parfüm vitrininde yer alan logo çok hoşuma gitti :)
1. kalite toptancısı bulabilsem güzel olacak bir kaç tane buldumda çok fazla güven vermiyolar :) 1*2 kaliteli sonra kalitesiz gönderme olasılıkları çok yüksek

1. kalite toptancısı bulabilsem güzel olacak bir kaç tane buldumda çok fazla güven vermiyolar :) 1*2 kaliteli sonra kalitesiz gönderme olasılıkları çok yüksek
Ticarette güven çok önemli hocam, sonradan işi umursamama durumu olursa anlaştığın kişi/lerde o çok büyük sıkıntı.

Ben çok basit bir örnek vereyim, geçmiş dönemlerde WordPress temalar satın aldım bizim yerli ve milli yapımcılardan, fakat adamlar bırak destek vermemeyi seni bir süre sonra engelliyor. Aynı durumu yabancılarda hiç yaşamadım, adamlar o kadar güzel sabırla ve özveri ile cevaplıyorlar ki; direkt çözüm odaklı.

Benim çalıştığım XenForo altyapısında çok Türk var ve gerçekten çok memnunum, tüm samimiyetimle söylüyorum adamlar bambaşka seviye. XenForo'da çok yaşamadım fakat WordPress satıcılarının çoğunluğunda büyük bir umursamazlık var.

Şimdiki ve eski domainleriniz oldukça etkileyici, geniş bir yelpaze oluşturmuşsunuz. Özellikle Pratiktariflerim.com ve DonanimTurk.com dikkatimi çekti. Yeni projelerinizde başarılar dilerim, umarım domainleriniz en iyi şekilde değerlendirilir! 😊

Satın almak isteyenler ne kadar para ödüyor bu isimlere?

Konuyu Kimler Okuyor

Geri