Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Avcılar'da ehliyetsiz sürücü ortalığı birbirine kattı

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Biz de zamanında ehkiyetsiz, ailemizden habersiz dolaştık. Ama bu neymiş be arkadaş?!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ehliyetsiz hiçbir zaman arabaya binmedim fakat bu 8 aracın sahibinin ne suçu var anlamadım. Düşünsene aracım orjinal diye üzerine titriyorsun, çocuğun birisi haşat ediyor!

Biz de zamanında ehkiyetsiz, ailemizden habersiz dolaştık. Ama bu neymiş be arkadaş?!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Yazık günah gerçekten. O kadar çarptın hala nereye sürüyorsun. Teker gitmiş en sonunda gitti kaldırıma vurdu. 34k ceza yemiş, üstüne 8-9 aracın masrafı. Hiç akıl yok

Yazık günah gerçekten. O kadar çarptın hala nereye sürüyorsun. Teker gitmiş en sonunda gitti kaldırıma vurdu. 34k ceza yemiş, üstüne 8-9 aracın masrafı. Hiç akıl yok

Panikten yapmıştır. Başka mantıklı bir açıklaması olamaz. Asıl sorumlu ve başı yanan baba tabiki.

“-kanka sen babandan izinsiz arabayı alamazsın.” “-alırım lan! babam kim?”

Her şeyin bu diyalog ile başladığına eminim ama ispat edemem.

Hayatımın hiçbir döneminde gaza gelmedim kişiler tarafından fakat kendi kendimi çok gaza getiririm. Spora gideceğim örneğin, yataktan kalkasım yok; gitmezsen eskisi gibi mi olacaksın vs. diyerek gazlarım kendimi yataktan kalkarım. Aynada kendimi motive ettiğim çok fazla dönem oldu :D

Kişiden kişiye değişiyor. Ben lise 1 de araba kullanmaya başladım, trafiğe çıktım falan. Bu arkadaş başaramadı işte. 🤣

Dünyada ölmüş ile olmuşa çare yoktur. Neyse ki maddi hasarla atlatılmış. Ziyanı yok evlat. Baban sağ olsun. Benim merak ettiğim konu; sen de sağ olacak mısın?

Hahahaha gülmekten izleyemedim videoyu. Benim 6 yaşındaki muhabbet kuşu arabayı daha iyi çıkarırdı oradan yemin ederim. Açıp açıp tekrar gülüyorum videoya. :D

Muhtemelen babasının haberi yok. Yazık, bir anlık hevesle o kadar insanın yıllardır çabalayıp zar zor aldığı arabayı 3/4 saniyede yok ettin. Onun parası ödenir diyelim, onların parasını ödeyen babanın hakkını nasıl ödeyeceksin ?

Muhtemelen babasının haberi yok. Yazık, bir anlık hevesle o kadar insanın yıllardır çabalayıp zar zor aldığı arabayı 3/4 saniyede yok ettin. Onun parası ödenir diyelim, onların parasını ödeyen babanın hakkını nasıl ödeyeceksin ?
Bu çocukta bir anlık hevesten fazlası var. Alkol veya uyuşturucu etkisinde olmalı, aksi takdirde o arabayı öyle sürmesi imkansız. Sanki epilepsi krizi geçiriyor gibi gözüküyor dışarıdan. :D

Bu çocukta bir anlık hevesten fazlası var. Alkol veya uyuşturucu etkisinde olmalı, aksi takdirde o arabayı öyle sürmesi imkansız. Sanki epilepsi krizi geçiriyor gibi gözüküyor dışarıdan. :D
İlk izlediğimde, yayınlayan kanal çocuk dememişti, bende kriz falan mı geçiriyor acaba diye düşünmüştüm.

Bu çocuk bunu yaptı da babası hiç anlamamış mı? İlla ki çocuk lafını açmıştır ama kaçırmak en kolay yoldu. Ama yolun sonunda da göreceğini gördü. Artık korkudan uzun bir süre araba kullanamaz.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri