Arkadaşlar selamlar. Sizlere günaydın, bana birazdan iyi geceler olacak. Gecenin şu saatinde, buradaki arkadaşların söylemesi üzerine böyle bir konu açıyorum. Marka modeli konu başlığında belirttim, özellikleri de yükleyeceğim fakat şöyle bir kaç bilgi vermek istedim. Öyle bir bilgisayar ki, açma tuşuna basıyorum, sigara içip geliyorum ve bilgisayar anca kendine geliyor. Çok kaliteli 720P video izleyemiyorum. Atıyorum film indireceğim, eğer GB yüksek ve çözünürlüğü 720+p ise izlenmiyor. Youtube'da falan 720p de sıkıntı yok ama. Mesela Twitch, Kick gibi platformlarda yayın izleyemiyorum. Yine Allah razı olsun 2009 çıkışlı bir laptop beni buraya kadar getirdi. Ekonomik durum ve işsizlikten dolayı da yeni bir laptop alacak durumum yok. Bu laptopu hızlandırabilecek bir babayiğit varsa, ona TeknolojiForum baskılı bir kupa göndereceğim işlerimizi hallettikten sonra. @Tevfik konuyu takip et.
Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar. Bana diyin ki "hocam şu rami alabilirsin" , "şurasını söküp, şunu takabilirsin" falan. Ve lütfen çalışan bir şey olsun, şu laptopu söküp takmak bile ayrı bir olay.
Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar. Bana diyin ki "hocam şu rami alabilirsin" , "şurasını söküp, şunu takabilirsin" falan. Ve lütfen çalışan bir şey olsun, şu laptopu söküp takmak bile ayrı bir olay.