Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Merhaba Aranıza ben de yeni katıldım

Niko Bellic

TFC Kullanıcısı
Puan 3
Çözüm 1
@Niko Bellic
Herkese selamlar, aranıza yeni katıldım. Ben Erkan, 27 yaşındayım ve grafik tasarım mezunuyum. Forum sitelerinde çok fazla zaman geçirmeyi severim bir o kadar gta hayranıyım. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler, güzel platform olmuş.

Benim yapacağım şeyler olursa söyleyin. Bu arada grafik tasarım mezunuyum da o işi yapmıyorum, okul bitene kadar zaten çok uğraştım😤

Erkan hoş geldin sefalar getirdin, forum sitemizi beğenmen hoşuma gitti. Teşekkür ederim güzel yorumundan dolayı :) Bu arada grafikerlik okuyan kişiler neden bu kadar çok zorlanıyorlar, eTicaret müdürlüğü yaptığım dönemlerde yanımda çalışan arkadaşta devamlı söyleniyordu, canım çıktı okulu bitirene kadar diyordu :)

Bunun sebebi hocalar, beni yaşamdan soğuttular. Üniversiteye giden birine bir hoca kafayı taktıysa ona dünyayı zehir ediyor. Hoş gördüm :)

Hoş geldin hocam. Merak etme çoğu kişi mezun olduğu işi yapamıyor.

Bunun sebebi hocalar, beni yaşamdan soğuttular. Üniversiteye giden birine bir hoca kafayı taktıysa ona dünyayı zehir ediyor. Hoş gördüm :)
Çok şükür diyelim o zaman, okulu bitirip rahat nefes alıyorsundur umarım şu an?

Hoş geldin hocam. Merak etme çoğu kişi mezun olduğu işi yapamıyor.
Kesinlikle katılıyorum. Besyo, tarih ve edebiyat mezunlarının %80'i polis oluyor mesela :D

Tasarım işlerini severim. İnşallah forumda güle oynaya keyifle kalırsınız. Hoşgeldiniz 👊

Tasarım işlerini severim. İnşallah forumda güle oynaya keyifle kalırsınız. Hoşgeldiniz 👊
Merak ettim hocam hangi programları kullanıyorsun? Ben de adobe cs6 var ama çok nadir kullanırım, tüm işlerimi online hallediyorum artık.

Ben herşeyi lazım olduğu kadar kullanıyorum.

Genel de W*rez kullanıyorum. Son sürümleri bildiğim yerden indiriyoruz. Bütün dünyaya da oradan dağıtılıyor zaten.

Adobe 2025 güncel sürümü daha kullanmadım mesela.

Bu gibi yazılımlardan Adobe Premier Pro, Photoshop ve Audition çok kullandım. After effects, indesign ve illüstratör aşırı az kullandım.

Canva ile artık manipülasyon hariç bütün rutin işler şablonlar dahil yapılabiliyor. Freepik gibi yerlerden de temin edip yapılabiliyor. Şirkete özel değilse herkes bu şekilde yapıyor. Bende biraz bazen. Ama katmanlara çok hakim olmak, uzun işlerle çalışmak gibi şeylerim olmadı.

Erteleme sorunum da var biliyorsun artık.

Fakat bazı süreçlerden dolayı keyfim meyfim kalmadı.

Herşeyden biraz biliyorum. Teknik olarak Adobe gibi yazılımların verdiği çoğu hatanın canını okuyabilirim.

Ama maalesef ki temelim o kadar kuvvetli değil. İnternet bir gelsin bir oturacağım başına ki sorma hiç ☺️ Ben tanıdıklarım için ekip kurar gibi başkalarına yaptırırdım.

Herşeyi bilecek veya profesyonel olacak zamanım olamıyor. Ama piyasada ki tasarımcı sırtlanlarla nasıl iletişim kuracağımı biliyorum, öğrendim. Bu dostane sorun karşısında da samimi yazayım istedim.

Hoş geldin. İyi forumlar dilerim.

@Attilas ben de uzun zamandır adobe kullanmıyorum, daha önce söylemiştim. Canva cidden muhteşem bir hizmet, bir de muhteşem şeyler öneriyorlar. Bu arada canva premium yoksa bir bakıp ayarlayayım sana.

Ayrıca dostluğun ve arkadaşlığının sağlam olduğunu düşünüyorum, samimiyetin ve doğallığın çok içten hocam. Eksik olma🙏🏻

@Attilas ben de uzun zamandır adobe kullanmıyorum, daha önce söylemiştim. Canva cidden muhteşem bir hizmet, bir de muhteşem şeyler öneriyorlar. Bu arada canva premium yoksa bir bakıp ayarlayayım sana.

Ayrıca dostluğun ve arkadaşlığının sağlam olduğunu düşünüyorum, samimiyetin ve doğallığın çok içten hocam. Eksik olma🙏🏻
Çok teşekkür ederim 🙏 Şu anda lazım olmuyor ve olduğu zaman önce sana sorarım inşallah. Düşünceler karşılıklı, sizde eksik olmayın 😊

Aramıza hoşgeldinn iyi forumlar

Konuyu Kimler Okuyor

Geri