Web Analytics

Tema düzenleyici

Airpods 3. Nesil Kulaklık Şikayetim!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 208
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,837
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Şikayet konularına değinmek pek hoşuma gitmez ama ciddi anlamda çok büyük sorunlar yaşadım 3. nesil kulaklık ile. Airpods pro'lar kulak yapımdan dolayı kuğıma uygun değiller maalesef. O nedenle tercihim bu şekilde oluyor. Daha önce 3. nesil almıştım ve sağ kulaklıkta ses problemi vardı, 2 defa garantiye gitti ve sonra dayanamadım sattım.

Cihazın sesinden aslında oldukça memnundum, kendi kendime dedim muhtemelen benim satın aldığım üründen kaynaklı olabilir. Yaşadığım şehirde arkadaşın birisi satıyordu, bir ay olmadan aynı problemi onda da yaşadım. Garantiye gönderdim, sağ kulaklığı değiştirmişler. Kulaklık geldi, aradan bir hafta geçmeden yine bir temassızlık, yine ses gelmemesi ve şarj etmeme!

Kulaklığı direkt sattım, 1.5 yıl garanti olmasına rağmen yok paraya verdim diyebilirim. O derece sinir etti beni, bir daha asla Apple ürünü kulaklık almam. İşin absürt yanı nedir biliyor musunuz? Telefonum iPhone, kulaklığım airpods ama her türlü sorunu yaşıyordum.

Diğer modellerini denemedim onlar hakkında yorum yapamam fakat 3. nesil için 2 defa sorun yaşadım, bir daha asla bu markadan kulaklık almam dedim. Görseli de ben çekmiştim satmak için, sanki ürünü tanıtmak için konsept hazırlamışım :D

airpods-3-nesil-kulaklik.webp

Hocam en güzeli kulak üstü kablosuz kulaklıklar. Düşme derdi yok, temazsızlık derdi yok. Ben her türlü onları tercih ederim. Taotronics kulaklik var bende gerçi 3 senedir kullanıyorum, mis gibi ne kopukluk var ne de temazsızlık var.

Teknoloji biraz şans işidir. Bende aynısını kullanıyorum 1,5 sene oldu bir sorun yaşamadım. Bazen şarjda temassızlık oluyor kutusunu temizleyince düzeliyor.

Konu sahibi
Hocam en güzeli kulak üstü kablosuz kulaklıklar. Düşme derdi yok, temazsızlık derdi yok. Ben her türlü onları tercih ederim. Taotronics kulaklik var bende gerçi 3 senedir kullanıyorum, mis gibi ne kopukluk var ne de temazsızlık var.
Kulaküstü kulaklık sporda çok yoruyor maalesef, kardiyo yaparken kulaklığı mı tutayım kendimi mi? :D Benim en çok sevdiğim kulaklık iPhone 7'den çıkan kablolu kulaklığım idi, yıllarca kullandım. Taş gibi kulaklıktı.

Teknoloji biraz şans işidir. Bende aynısını kullanıyorum 1,5 sene oldu bir sorun yaşamadım. Bazen şarjda temassızlık oluyor kutusunu temizleyince düzeliyor.
Şans işi ama her defasında bana denk gelmesi biraz saçma. Bir de ben çok terliyordum spor salonunda olduğumda veya bisiklet pedalladığımda muhteşem terliyordum. Acaba terlememle alakası olabilir mi? Diyeceğim ama adamların reklamlarında suyla temas problemi yaşamazsınız diyor. Bu arada seninki pro mu? Normal 3. nesil mi?

Şans işi ama her defasında bana denk gelmesi biraz saçma.
Bana olsa ben de soğurdum haklısın :)

Bir de ben çok terliyordum spor salonunda olduğumda veya bisiklet pedalladığımda muhteşem terliyordum. Acaba terlememle alakası olabilir mi?
Olabilir belki ama sözde tere dayanıklı diye satıyorlar, yersen :D

Bu arada seninki pro mu? Normal 3. nesil mi?
Düz 3. nesil bendeki.

Konu sahibi
Sen bu konuda şanslı olanlardanmışın inan beni çıldırtıyordu kulaklık. Alan kişi hayrını görsün, bana gelmiyor airpods onu anladım :)

Bunlar hep markayı körü körüne savunan kişiler yüzünden oluyor.
İnsanın bilinçaltında ''Apple bu asla birşey olmaz'' algısı yatırıyor :D

Konu sahibi
Bunlar hep markayı körü körüne savunan kişiler yüzünden oluyor.
İnsanın bilinçaltında ''Apple bu asla birşey olmaz'' algısı yatırıyor :D
Sonuna kadar katılıyorum bu sözüne hocam. Buna kapılanlardan birisi de benim, açık kaynak android virüs vs. çok kolay girer diye diye her zaman uzak durduk android cihazlardan. Sonra ne oldu? Bizleri pilleri ile sınadılar :D

Sonuna kadar katılıyorum bu sözüne hocam. Buna kapılanlardan birisi de benim, açık kaynak android virüs vs. çok kolay girer diye diye her zaman uzak durduk android cihazlardan. Sonra ne oldu? Bizleri pilleri ile sınadılar :D
Önce sorun yaratırlar, sonra yeni model telefonla çözerler.

Konu sahibi
Önce sorun yaratırlar, sonra yeni model telefonla çözerler.
Aynen öyle hocam, kesinlikle katılıyorum. Diyorsun ki bunun pili kötü, diğer ürünümüzün pilinin kalitesi bu şekilde olacak diyorlar; o daha kötü çıkıyor...

Aynı sorunu yaşayan çok kişi var, özellikle sağ kulaklıkta bağlantı ve şarj problemi sık görülüyor. Apple’ın bu konuda bir güncelleme yapması şart. Ben de almayı düşünüyordum ama vazgeçtim açıkçası.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri