merhaba bir adete düzenlenmesi gereken bir AI dosyası mevcut adobe illustrator kullanmasını bilmediğim için kendim düzenlemesini yapamıyorum desteğe ihtiyacım bulunmaktadır.
photoshop ile olmuyor direk vaktörel dosyaBir paylaşın eğer ben de Photoshop üzerinden yapabilirsem yapmaya çalışayım
O zaman bir şey yapamam @Lord Erenify mutlaka yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Adamın maşallah her konuda deneyimi var.photoshop ile olmuyor direk vaktörel dosya
Eğer dosyayı paylaşabilirsen, yardımcı olabilirim ya da düzenlemek istediğin kısmı belirtirsen çözüm bulabiliriz.
İnternet aleminde akla gelecek herşeyi yaptım neredeyse.O zaman bir şey yapamam @Lord Erenify mutlaka yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Adamın maşallah her konuda deneyimi var.
Eğer Adobe Illustrator dosyasını düzenlemek istiyorsanız, doğru fontları eşleştirmek için hangi fontları kullandığınızı bilmem gerekiyor. Eğer elinizde kullandığınız font isimleri yoksa, benzer fontlar önerebilirim veya dosyayı düzenleyip size yardımcı olabilirim.AdobeStock_327774663__1_.zip dosyasını indir - download
AdobeStock_327774663__1_.zip dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc
aşağıdakini photoshop ile yaptım ama Click ile Mark fontları birbirini tutmuyor
Ekli dosyayı görüntüle 1218
yolladığım dosyada Click'in kendi font'unu kullanabilirsiniz.Eğer Adobe Illustrator dosyasını düzenlemek istiyorsanız, doğru fontları eşleştirmek için hangi fontları kullandığınızı bilmem gerekiyor. Eğer elinizde kullandığınız font isimleri yoksa, benzer fontlar önerebilirim veya dosyayı düzenleyip size yardımcı olabilirim.
Şimdi dışarı çıkacağım geldiğimde saat 12 gibi olur. O zaman bakarım. Şimdi bakamayacağım için özür dilerim. İyi forumlar.yolladığım dosyada Click'in kendi font'unu kullanabilirsiniz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.