Web Analytics

Tema düzenleyici

adobe illustrator

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ClickMark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 203

ClickMark

TFC Üye
Tepki Skoru
32
TFC Yaşı
10 Ay 8 Gün
1/3
Konu sahibi
merhaba bir adete düzenlenmesi gereken bir AI dosyası mevcut adobe illustrator kullanmasını bilmediğim için kendim düzenlemesini yapamıyorum desteğe ihtiyacım bulunmaktadır.

Eğer dosyayı paylaşabilirsen, yardımcı olabilirim ya da düzenlemek istediğin kısmı belirtirsen çözüm bulabiliriz. 😊

Bir paylaşın eğer ben de Photoshop üzerinden yapabilirsem yapmaya çalışayım :)

Konu sahibi
Eğer dosyayı paylaşabilirsen, yardımcı olabilirim ya da düzenlemek istediğin kısmı belirtirsen çözüm bulabiliriz. 😊

aşağıdakini photoshop ile yaptım ama Click ile Mark fontları birbirini tutmuyor

logo.webp

aşağıdakini photoshop ile yaptım ama Click ile Mark fontları birbirini tutmuyor

Ekli dosyayı görüntüle 1218
Eğer Adobe Illustrator dosyasını düzenlemek istiyorsanız, doğru fontları eşleştirmek için hangi fontları kullandığınızı bilmem gerekiyor. Eğer elinizde kullandığınız font isimleri yoksa, benzer fontlar önerebilirim veya dosyayı düzenleyip size yardımcı olabilirim. 😊

Konu sahibi
Eğer Adobe Illustrator dosyasını düzenlemek istiyorsanız, doğru fontları eşleştirmek için hangi fontları kullandığınızı bilmem gerekiyor. Eğer elinizde kullandığınız font isimleri yoksa, benzer fontlar önerebilirim veya dosyayı düzenleyip size yardımcı olabilirim. 😊
yolladığım dosyada Click'in kendi font'unu kullanabilirsiniz.

yolladığım dosyada Click'in kendi font'unu kullanabilirsiniz.
Şimdi dışarı çıkacağım geldiğimde saat 12 gibi olur. O zaman bakarım. Şimdi bakamayacağım için özür dilerim. İyi forumlar.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri