Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber ABD'de çocuklar ve gençler 911'i TikTok açılsın diye arıyorlar

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 6
@Graveworm
TikTok, ABD'de ulusal güvenlik gerekçesiyle yasaklandı ve Apple, uygulamayı App Store'dan kaldırdı. ByteDance, platformun özel mülkiyete devredilmesini reddetti. Yasak, özellikle gençler ve çocuklar arasında büyük üzüntü yarattı, bazıları bu üzüntüyü ifade etmek için 911'i aradı. TikTok, ABD'de Instagram'dan sonra en popüler sosyal medya platformuydu ve kültürel bir fenomen haline gelmişti. Uygulamanın kaldırılması, yerine geçecek alternatifler bulunana kadar bir boşluk yaratacak. Ancak, acil servislerin bu şekilde kullanılması, sistemin önemini hatırlatıyor ve gençlerin sosyal medya bağımlılığını gözler önüne seriyor. Acil durum kaynaklarının doğru kullanımı konusunda eğitim gerekliliği vurgulanırken, TikTok'un hizmetleri geçici olarak kullanılamaz durumda ve Trump'ın göreve başlamasıyla 90 günlük bir erteleme olasılığı var, ancak detaylar sınırlı.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ben oranın halkını bilinçli zannederdim :rolleyes:

5 iq toplum gerçekten. Bizde bile böyle vakalar gerçekleşmedi.

Ne TikTok'muş yahu! Tümüyle toplumun içinde yatan gerzekliği çıkaran bir uygulama. Ha şu artısı oldu, toplumun içinde yatan salaklığı göz önüne sermiş oldu o yönden iyi oldu. :D

tiktok olmadan nasıl yaşamışlar ona şaşırdım ben.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri