Web Analytics

Tema düzenleyici

AAPanel hosting kontrol paneli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theberat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 53

theberat

TFC Üye
Tepki Skoru
18
1/3
Konu sahibi
Bu konuda arkadaşımız birkaç panel ismi söylemiş fakat Türkiye'de hala yaygınlaşmayan;bir paneli sizlerle paylaşmak istiyorum.
İşlev konusunda;ücretli panelleri bile sollayabilecek bir panel.

Siteye girdiğinizdeki ücretler sizleri yanıltmasın, panelin ücretsiz versiyonu ihtiyacınız olan bütün işlevlere sahip. Pro versiyonu ise biraz daha gelişmiş özelliklere sahip. Son 6 ayda çok fazla geliştirdiler kendilerini. Kullanmaya başlandıktan sonra, bunca yıl ezimet çektiğimi hissettim. Yaklaşık 2 yıldır gerek büyük gerek küçük sunucularıma kuruyorum. 2 yılda biriktirdiğim tecrübeyi bir web sitesine aktararak AAPanel'i Türk geliştiriclere kazandırmayı düşünüyorum.

Benim plesk ve Cpanel harici bir deneyimim olmadı :// ancak bilgilendirme için teşekkürler, ihtiyaç halinde deneyeceğim aklımda olsun.

aaPanl deneyimim oldu özelleştirme açısından güzel fakat yük altında nasıl bilemiyorum, ayrıca yeni başlayan veya sabit fikirli arkadaşların kolay alışabileceği bir panel kesinlikle değil.

Ben cloudpanel tarafındayım son 4 yıldır filan farklı panel ihtiycım bile olmuyor.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri