Web Analytics

Tema düzenleyici

Yurt dışında ki bir çok markanın bulunacağı siteler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArdaC1R4K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 246
Merhaba TEKNOLOJİ FORUM Ailesi, Bildiğiniz üzere Türkiye pazarın da satılan bir çok ürün var klavye,mouse,mouse pad,kulaklık;
Bunların bir çoğu herkesin bildiği markalar nedir bu markalar.
Razer
Logitech
Corsair
SteelSeries
HyperX
Benq
Vb ürünler Türkiye pazarın da üst seviye ekipmanlar denince genelde herkesin aklına gelen firmalar bunlardır. Bir çok ürünleri de gerçekten kaliteli ve üst düzey parçalar.
Ancak yurt dışın da bu iş böyle olmaktan daha çok yenilik peşin de koşan firmalar ve satıcılara yöneliyor olmaları.
Nedir bu yenilikler?

Manyetik Switch Klavyeler,3395-3950 Sensörlü mouse'lar, 8000Hz mouse ve klavyeler (bu mouselara 4000hz mouse ile takip ediyor)
Klavyeler de edilen tercihler çok farklı ve çok farklı firmalar mevcut. Nedir bu farklar diye sorarsakta,
Switch
PCB
Alüminyum ve ya plastik kasa
Ses yalıtımları
Hot swap klavye olmaları vb.
Konun özetini yaparsak bu konu da bize farklılık getiren ve E-Spor tarafıyla uğraşa bir çok firmanın ürünlerini satan ve kendi ürünleriyle de global pazar da bulunan bir türk firması
mevcut bir çok firmanın Klavyesi,mouse - mouse pad,kulaklık modellerini görebilirsiniz.
Bir diğer firma ise https://shop.connectgame.com.tr o da bir çok farklı markanın klavye,mouse - mouse pad,kulaklık,ses kartı vb üzerinlerini satıyor.
Farklı ürünler görmek istiyor ve deneyimlemek istiyorsanız bu siteler tam size göre.

Bu sitelerle ilgili yine boş vaktim de sattıkları ürünler ve markaları tanıtmayı düşünmekteyim şimdilik küçük bir bilgilendirme yapmak istedim.
Vakit ayırıp okuyan forum arkadaşlarına şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar TEKNOLOJİFORUM Ailesi. :)

ArdaC1R4K güzel bir rehber olmuş eline emeğine sağlık, siteleri ben de inceliyorum şu anda connect game sitesinde filtreleme olayının geliştirilmesi lazım biraz :) tasarım olarak çok güzel görünüyor site fakat geliştirilmesi lazım biraz.

Fiyatlar sence piyasaya göre nasıl? Tam olarak fiyat performans ürünleri mi? Yoksa piyasaya göre ucuz mu? Pahalı mı?

Konu sahibi
ArdaC1R4K güzel bir rehber olmuş eline emeğine sağlık, siteleri ben de inceliyorum şu anda connect game sitesinde filtreleme olayının geliştirilmesi lazım biraz :) tasarım olarak çok güzel görünüyor site fakat geliştirilmesi lazım biraz.

Fiyatlar sence piyasaya göre nasıl? Tam olarak fiyat performans ürünleri mi? Yoksa piyasaya göre ucuz mu? Pahalı mı?
Connect sitesi daha kötüydü biraz düzenlemişler ama hala kötü ahaha :)
Valla nasıl söyleyeyim Tr bazın da pahallı her şey zaten çıkan bir çok ürün yabancı sitelerde 100 euro üzerin de yani ona bakarsak fiyatlar normal ama yine de pahallı :D

Connect sitesi daha kötüydü biraz düzenlemişler ama hala kötü ahaha :)
Valla nasıl söyleyeyim Tr bazın da pahallı her şey zaten çıkan bir çok ürün yabancı sitelerde 100 euro üzerin de yani ona bakarsak fiyatlar normal ama yine de pahallı :D
Döviz kurundan dolayı maalesef, zamanında 800 liraya bir bilgisayar dizmiştim o dönem canavar gibiydi; hâlen birlikte dizdiğimiz abim o bilgisayar gerçekten canavar gibiydi der. Kare bilgisayar var toptancı, ürünleri oradan sipariş etmiştik örneğin ekran kartı talep etmiş, ellerinde olmadığından dolayı daha iyisini göndermişler, tüm ürünlerin daha iyisini göndermişlerdi :) özellikle onları isteseydik o dönem 1300-1400 lira tutacakken 800 liraya halletmiştik ekranı, kasası, klavye ve mouse seti. Ne günlermiş :D

Konu sahibi
Döviz kurundan dolayı maalesef, zamanında 800 liraya bir bilgisayar dizmiştim o dönem canavar gibiydi; hâlen birlikte dizdiğimiz abim o bilgisayar gerçekten canavar gibiydi der. Kare bilgisayar var toptancı, ürünleri oradan sipariş etmiştik örneğin ekran kartı talep etmiş, ellerinde olmadığından dolayı daha iyisini göndermişler, tüm ürünlerin daha iyisini göndermişlerdi :) özellikle onları isteseydik o dönem 1300-1400 lira tutacakken 800 liraya halletmiştik ekranı, kasası, klavye ve mouse seti. Ne günlermiş :D
ben de seneler önce ilk bilgisayarımı 1300 e almıştım :D

ben de seneler önce ilk bilgisayarımı 1300 e almıştım :D
O dönemler çok güzeldi. Dolar 1.3 - 1.5 olduğu zamanlar birçok teknoloji ürününe kolay sahip oluyorduk, o şekilde gidecek diye çoğunun yüzüne bakmıyorduk :D

Konu sahibi
O dönemler çok güzeldi. Dolar 1.3 - 1.5 olduğu zamanlar birçok teknoloji ürününe kolay sahip oluyorduk, o şekilde gidecek diye çoğunun yüzüne bakmıyorduk :D
ben hiç anlamıyordum komşu almıştı bize teknosadan ahaha şimdi ki sistemim

5700x
B550
32 RAM
3070Tİ
750W
1TB SSD :D

5700x
B550
32 RAM
3070Tİ
750W
Şimdiki sistemin maşallah canavar. Elbette daha üst segmentler var ama şu an bayağı tatmin edici, kaldırmadığı oyun yoktur? :D

Konu sahibi
Şimdiki sistemin maşallah canavar. Elbette daha üst segmentler var ama şu an bayağı tatmin edici, kaldırmadığı oyun yoktur? :D
istediğim her oyunu oynuyorum vallahi şu an :D çok iyi değil ama dediğiniz gibi gayet iyi

istediğim her oyunu oynuyorum vallahi şu an :D çok iyi değil ama dediğiniz gibi gayet iyi
Ben daha dizüstünü temizletmedim (8 yıl oldu) komple temizlenip yenilenmesi lazım macunu falan😂

5700x
B550
32 RAM
3070Tİ
750W
Arda bu nasıl bir sistem arda maşallah :D bizim bilgisayarları bir gör mağarada mı yaşıyorsun hocam dersin :D

Benim sistemi yazsam, din değiştirip kendi bilgisayarına taparsın ArdaC1R4K 🤣🤣

Konu sahibi
Konu sahibi
Konu sahibi

Ekli dosyalar

• camphoto_959030623.webp
    camphoto_959030623.webp
    170.4 KB · Görüntüleme: 19

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri