Logan
TFC Kullanıcısı
Arkadaşlar, YouTube sadece kendi müziklerini paylaştırıyor, ve dizi filmlerden video kesiti paylaştırmıyor telif hakkı ayağına altı üstü 20 saniye ile 1 dakika arası kesitler, kesit üzerine yazı yazıyorum YouTube yazısı hatta kendi müziklerini koyuyorum ama yine engel yiyorum.
Aşırı katı davranıyor YouTube.
Duygusal anlamlı kesitler paylaşayım diyorum biraz önce kurtlar vadisinden 27 sayelik kesit yaptım YouTube düzenlemesi yaptım sonra YouTube müziği ekledim yükler yüklemez engel yedi, ne yapayım arkadaş kız arkadaşımla bir araya gelip o sahneyi mi çekeyim.
Saçmalık resmen 10 dakika üzeri olur tamam telif der engellersinde 27 saniye be kardeşim, bide videodaki sesi kapatıp kendi müziğini ekledim.
Şahsen aşırı katı davranıyorlar önceden böyle değildi.
Aşırı katı davranıyor YouTube.
Duygusal anlamlı kesitler paylaşayım diyorum biraz önce kurtlar vadisinden 27 sayelik kesit yaptım YouTube düzenlemesi yaptım sonra YouTube müziği ekledim yükler yüklemez engel yedi, ne yapayım arkadaş kız arkadaşımla bir araya gelip o sahneyi mi çekeyim.
Saçmalık resmen 10 dakika üzeri olur tamam telif der engellersinde 27 saniye be kardeşim, bide videodaki sesi kapatıp kendi müziğini ekledim.
Şahsen aşırı katı davranıyorlar önceden böyle değildi.