Yazıyorum kimse cevap vermiyorBizler de dışlama yok dostum, hayırdır ne oldu? Kim ne dedi?
Kaliteli yalnızlık daha iyi neden arıyorsun ki? Boş ver bakmıyorlarsa onlar seni kaybeder.Yazıyorum kimse cevap vermiyor
Eyvallah kardeşimKaliteli yalnızlık daha iyi neden arıyorsun ki? Boş ver bakmıyorlarsa onlar seni kaybeder.
Var kardeşimDünyaya yalnız geldik, yalnız gideceğiz. Hikâyenin başında ve sonunda yalnızlık geçiyor. Benden sana bir tavsiye: Eğer yoksa eve sokaktan bir kedi al.
Yok be kardeşim şaka yapıyorum sorun yok öylesine açtım konuyu, şahsi olarak herkesle anlaşan bir yapım var herkese yumuşak huylu davranırım, anlaşamayacağım insan yok denecek kadar az.Birde şu açıdan bak, insanları sen dışlıyor olabilir misin? Psikolojik olarak da onların seni dışladığını düşünüp, kendi vicdanını rahatlatıyor olabilirsin. Çünkü; dışarıda kaç milyar insan var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.