Şu aralar forumlarda pek aktif olamasamda umut vadeden bi forum oluş elinize sağlık. Diğer forumda samimi olduğum yüzleri görmek hoşuma gitti (ateş emojisini çok arıyorum).
Konu hakkında sormam gereken bir soru var. Şimdi aşağıdaki kısmı anlamadım. Mouse hediyeye dahil değildir denilmiş ama Klavye&mouse seti hediye edileceği belirtilmiş.
Acaba görseli kullanılan mouse değil de setin içerisinde farklı bir mouse mu olacak? Ek olarak çekiliş bittiğinde kaç gün içerisinde sonuçlanmasını düşünüyorsunuz?
"Ürün görselleri aşağıda yer almaktadır. Her iki ürünün ortalama fiyatı 7.000 TL civarındadır. Çekilişi kazanan kişi @Graveworm ile iletişime geçecektir. Ekstra olarak şunu belirtelim, klavyenin yanında yer alan mouse hediyeye dahil değildir. Mouse görüntüleri ekstra olarak eklenilmiştir."
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Şu süprizbozan kısmına baktım ama anlamadım. Onun hakkında da aydınlatırsan sevinirim.
Forumun akıcılığı hoşuma gitti. Her yerden fışkıran reklamlar da yok. Yavaş yavaş kitlesi de oluşur diye düşünüyorum. Bence güzel bir fikir olmuş böyle bir forum oluşturmak.
İşte bu olursa eski forumları tutturabiliriz. Ben 18 yaşındayım sizin kadar eskisini bilmiyorum ama ben küçükken olan forumlar şimdi yok. Umarım bu forum o eski havayı bir araya toplar.
Evet yoktan kastım da bu. 100 yıllık forum olsa bile artık o forumlar ben küçükkenki forumlar değil. Sadece ismi aynı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.