Web Analytics

Tema düzenleyici

Yeni Yıla Özel Razer Klavye & Mouse Seti Hediye Ediyoruz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Kilitli Konu!
Teknoloji Forum sitesi gayet güzel bir yolda ilerliyor, gelecekte güzel yerlerde olacağından eminim. En hoşuma giden şeylerden biri neredeyse hiç reklam görmedim sitede : ) Çekiliş için de herkese bol şanslar dilerim.

Son düzenleme:
Sadece çekiliş için bile olsa, daha güzel bir üye adı tercih edebilirdin bence. "-gfjhfjmf " Benim sadece klavye ve mouse umurumda siz değilsiniz havası vermiş, bilgin olsun.
Bu ismi oyun için kaydolurken random koymuştum 7 8 yıl önce ilk başta kağıda yazmıştım aklımda kalsın diye, artık ezberimde yıllardır kullanıyorum tabiki isim random olunca öyle düşünülmesi normal : ) ama açıkçası çekiliş için kaydoldum yalan atmiyim hiç ...

Bu ismi oyun için kaydolurken random koymuştum 7 8 yıl önce ilk başta kağıda yazmıştım aklımda kalsın diye, artık ezberimde yıllardır kullanıyorum tabiki isim random olunca öyle düşünülmesi normal : ) ama açıkçası çekiliş için kaydoldum yalan atmiyim hiç ...
Kendi ismimi her siteye girmek te istemiyorum bir sürü site çıkmış güvenilmiyor her siteye onlarda kullanıyorum bu hesabı bazen de

Durum
Kilitli Konu!
Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri