Web Analytics

Tema düzenleyici

Yeni Yıla Özel Razer Klavye & Mouse Seti Hediye Ediyoruz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Kilitli Konu!
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,882
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
2025 yılına girmeye çok az kaldı ve bizlerde Teknoloji Forum ailesi olarak Razer Klavye & Mouse seti hediye etmeye karar verdik. Öncelikle katkılarından dolayı @Graveworm ve Lord Erenify kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Umarım ihtiyacı olan bir kardeşimize çıkar ve güle güle kullanır.

Ürün görselleri aşağıda yer almaktadır. Her iki ürünün ortalama fiyatı 7.000 TL civarındadır. Çekilişi kazanan kişi @Graveworm ile iletişime geçecektir. Ekstra olarak şunu belirtelim, klavyenin yanında yer alan mouse hediyeye dahil değildir. Mouse görüntüleri ekstra olarak eklenilmiştir.

Çekilişe Nasıl Katılabilirim?

Oldukça basit. Öncelikle üye olmalısınız. (Multi hesap açmak / çoklu hesap açmak yasaktır).
Teknoloji Forum içerisinde minimum 5 (beş) mesajınız olacak. (Lütfen, teşekkürler - sağ ol veya sadece emoji gibi mesajlar kullanmayın).
Daha sonra bu konu altına internet sitemiz hakkınızdaki düşüncelerini belirtiniz.

Bu şekilde direkt katılıma hak kazanmış olacaksınız. Sosyal ağlarda paylaşım mecburiyetiniz yok, eğer paylaşırsanızda bizler için elbette daha iyi olacaktır.

Çekiliş Bitiş Tarihi:

05 Ocak 2025 / 23:59'da son bulacaktır.

Çekilişi kazanan kullanıcımızdan adsoyad, açık adres ve telefon numarasını rica edeceğiz. Kargo ücreti tarafımızda karşılanacaktır. Yapmanız gereken tek şey çekilişimize katılmak.

Dipnot: Görseller itopya.com'dan alıntı yapılmıştır. Ürün gördüğünüz gibi gelecektir.
razer-klavye.jpg

razer-mouse.jpg

Ekli dosyalar

• razer-mouse4.webp
    razer-mouse4.webp
    24.2 KB · Görüntüleme: 34
  • razer-mouse3.webp
    razer-mouse3.webp
    20.7 KB · Görüntüleme: 26
  • razer-mouse2.webp
    razer-mouse2.webp
    13.1 KB · Görüntüleme: 27
  • razer-klavye5.webp
    razer-klavye5.webp
    154 KB · Görüntüleme: 26
  • razer-klavye4.webp
    razer-klavye4.webp
    108.8 KB · Görüntüleme: 30
  • razer-klavye3.webp
    razer-klavye3.webp
    191 KB · Görüntüleme: 31
  • razer-klavye2.webp
    razer-klavye2.webp
    45.7 KB · Görüntüleme: 31
Konu sahibi
Konu sahibi
Dilerim gerçekten ihtiyacı olana çıkar, şimdiden hayırlı olsun.

Konu sahibi
Graveworm'un davetiyle katıldığım forum sitesi. Genel olarak tasarımını, ortamını falan beğendim, umarım daha da büyüdüğünü görebiliriz ileride. Çekiliş için teşekkür ederim. Ürünlerin tam modeli neydi bu arada?
Tabii, eklemeyi unutmuşum pardon. Aşağıda görsellerde gördüğünüz gibi ürün özellikleri.
IMG_9291.webp

IMG_9292.webp

Konu sahibi
Biraz geç gördüm ama neyse ki yetiştim. Şu anlık bir sorun görmüyorum aslında. Biraz vakite ihtiyacı var. Ama hala saat olayına alışamadım. Üstteki mesaj 02 Ocak yazıyor belki de 2 dakika önce yazıldı ama tarih gösterdiği için sanki çok uzun süre önce atılmış gibi hissediyorum.
Normal de ben de aşağıdaki gibi görünüyor, izinleri bir kontrol edeyim :)

Konu sahibi
Konu sahibi
Güzel bir çekiliş, umarım ihtiyacı olan birine çıkar. Bende kendi setimi yenilemek isterim aslında, şans belki bana denk gelir.
Şans hocam. Bu arada hoş geldiniz, kendinizi tanıtabilirsiniz isterseniz :)

Konu sahibi
Konu hakkında sormam gereken bir soru var. Şimdi aşağıdaki kısmı anlamadım. Mouse hediyeye dahil değildir denilmiş ama Klavye&mouse seti hediye edileceği belirtilmiş.
Acaba görseli kullanılan mouse değil de setin içerisinde farklı bir mouse mu olacak? Ek olarak çekiliş bittiğinde kaç gün içerisinde sonuçlanmasını düşünüyorsunuz?

"Ürün görselleri aşağıda yer almaktadır. Her iki ürünün ortalama fiyatı 7.000 TL civarındadır. Çekilişi kazanan kişi @Graveworm ile iletişime geçecektir. Ekstra olarak şunu belirtelim, klavyenin yanında yer alan mouse hediyeye dahil değildir. Mouse görüntüleri ekstra olarak eklenilmiştir."
Merhaba, klavyenin yanında gördüğünüz mouse dahil değil. Ekstra olarak mouse görsel olarak paylaştım, o olacak. Diğer türlü iki adet mouse hediye edeceğimiz düşünülebilir. O nedenle dipnot düştüm. Klavye ve Mouse olacak, fakat klavyenin yanındaki mouse olmayacak.

Konu sahibi
Forumun akıcılığı hoşuma gitti. Her yerden fışkıran reklamlar da yok. Yavaş yavaş kitlesi de oluşur diye düşünüyorum. Bence güzel bir fikir olmuş böyle bir forum oluşturmak.
Amacımız insan kazanmak, para elbet bir şekilde kazanılır. Burada dostluk / arkadaşlık gibi kavramlara gerçekten değer veriyoruz.

Konu sahibi
Çekiliş sonucu ile çıkan kişi umarım 2025 yılını bu şans ile devam ettirir.Şimdiden hayırlı olsun ve böyle bir hediye düşüncesi için de yönetim ekibine teşekkür ederim
Hocam forum içerisinde 5 mesajınızın olması gerekiyor direkt olarak sizi de listeye alabilirim.

Bence güzel bir forum aradığım çok konuda yardımları olacağını düşünüyorum. Aktiflikte zamanla artacaktır. Buna inanıyorum.
Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim :)

Konu sahibi
Çok değerli Teknoloji Forum ailesi, çekilişimiz bitmiştir. Katılımlarınızdan dolayı herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu gece uygun profile sahip olan kullanıcılarımızı liste hâline getirip, en geç 6 Ocak akşamı (bugün) yayınlamış olacağım kazananı.

Kazanan arkadaş @Graveworm yöneticimiz ile lütfen iletişime geçsin. Ayrıca diğer çekilişimizde neler olmalı lütfen konuda belirtmeyi ihmal etmeyelim. Diğer Çekilişimiz de Neler Hediye Edelim? Nasıl Yapalım?

Durum
Kilitli Konu!
Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri